>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2017-11-01
ISBN-10:9789188121134
Språk:Svenska
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 4394,52 KB

Den nya utgåvan av välkända ”LAS-Handboken” är en utförlig paragrafvis kommentar till lagen om anställningsskydd (LAS) i aktuell lydelse den 1 juli 2017.

Författarna beskriver ingående den praktiska tillämpningen av anställningsskyddslagen. Boken är väl lämpad som handbok för jurister, advokater, fackliga ombudsmän och personalhandläggare samt som prisvärt referensmaterial vid utbildning.

Från den utförliga innehållsförteckningen hittar du lätt fram till rätt textavsnitt och får svar på dina frågor.

AD-praxis – som är så betydelsefull för LAS-tillämpningen – redovisas genom kortreferat av mer än 700 AD-domar. För att läsaren ska slippa onödigt bläddrande är AD-referaten insprängda i kommentartexten i anslutning till respektive lagparagraf.

Den åttonde upplagan har uppdaterats av Sören Öman, ordförande i Arbetsdomstolen. Uppdateringen innebär att lag- och kommentartext samt rättsfallsreferat har justerats och kompletterats med hänsyn till material som tillkommit sedan den sjunde upplagan.

Bland nyheterna kan nämnas de nya reglerna om tidsbegränsade anställningar från maj 2016. Ett 90-tal nya rättsfall från perioden november 2012 – juni 2017 har också lagts till- AD-domar till och med AD 47/2017 har beaktats.

Lars Åhnberg har tidigare verkat som förbundsjurist i ett LO-förbund och har mångårig erfarenhet av den praktiska tillämpningen av anställningsskyddslagen. Det är utifrån den erfarenheten som LAS-Handboken är skriven – i första hand för dem som på arbetsplatserna ska använda lagen i praktiken.

Sören Öman är ordförande i Arbetsdomstolen och ersättare i Nämnden mot diskriminering. Han verkar dessutom som utredare, skiljeman, författare och föreläsare.Nedladdningar:484
Besök:625

Läs boken LAS Handboken i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
LAS Handboken pdf download
LAS Handboken e-bok apple
LAS Handboken bok pdf svenska
LAS Handboken epub books download
LAS Handboken las online bok
svenska LAS Handboken pdf
LAS Handboken book online
LAS Handboken book på svenska
LAS Handboken audiobook svenska gratis
LAS Handboken pa svenska pdf free download
LAS Handboken på svenska pdf
LAS Handboken on kindle
LAS Handboken epub on ipad
LAS Handboken svenska audiobook free
LAS Handboken ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *