>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2018-02-01
ISBN-10:9789113084626
Språk:Svenska
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 5716,61 KB

Få självbiografier har skapat ett sådant förhands­intresse som Laterna magica innan den gavs ut 1987, även i ett internationellt perspektiv. Det var första gången Ingmar Bergman skrev ett verk helt frånkopplat filmmediet. Genom branta klipp och djärva associationer skildras vägen från olyckligt prästbarn till folkkär film- och teatermagiker vilket också gav många nycklar till de ämnen han ofta återkom till i sina filmer.

Mer än något annat visade Ingmar Bergman med Laterna magica att han var en stor författare i egen rätt. Nu ges möjligheten att läsa självbiografin tillsammans med Arbetsboken, ur vilken han hämtade en stor del av det material som kom att bli de publicerade memoarerna. En sådan samtidig läsning ger nu läsaren en oanad möjlighet att se hur författaren i den konstnärliga processen förhåller sig till det egna minnet, fakta och fiktion.

Laterna magica presenteras nu med utförliga kommentarer av Jan Holmberg och ett nyskrivet förord av författaren J.M.G. Le Clézio.

2018 skulle Ingmar Bergman ha fyllt 100 år. Under året presenterar Norstedts i samarbete med Stiftelsen Ingmar Bergman sex praktfulla volymer av en stor del opublicerat material och en monografi om just författaren Ingmar Bergman. Dessutom publicerar vi hans samtliga filmmanus, bland annat ges texter som Det sjunde inseglet och Smultronstället ut för första gången på svenska.Nedladdningar:539
Besök:641

Läs boken Laterna Magica i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Laterna Magica pdf download
Laterna Magica e-bok apple
Laterna Magica bok pdf svenska
Laterna Magica epub books download
Laterna Magica las online bok
svenska Laterna Magica pdf
Laterna Magica book online
Laterna Magica book på svenska
Laterna Magica audiobook svenska gratis
Laterna Magica pa svenska pdf free download
Laterna Magica på svenska pdf
Laterna Magica on kindle
Laterna Magica epub on ipad
Laterna Magica svenska audiobook free
Laterna Magica ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *