>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2017-05-08
ISBN-10:9789144113364
Språk:Svenska
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 2991,28 KB

Ledningsgrupper är det dominerande sättet att leda verksamheter inom såväl näringsliv som offentlig förvaltning. Ledningsgruppers sammansättning och sätt att arbeta är av avgörande betydelse för effektiviteten i organisationen. Författarna, som har erfarenhet från arbete med fler än 500 ledningsgrupper, konstaterar att ledningsgrupper har mycket olika förutsättningar i sitt arbete. De verkar i många olika typer av organisationer vad gäller uppdrag, storlek, geografisk spridning, teknologi, ålder, historia och kultur. Men grunduppdraget är i allt väsentligt det samma för alla- att genom grupparbete effektivisera ledningen av en organisation.

Ledningsgruppen består av tre delar. I den första behandlas frågor som gäller alla ledningsgrupper: uppdrag och roll, sammansättning, arbetsformer, ordförandens roll samt helhet kontra särintresse. Den andra delen handlar om mer specifika frågor som berör många men inte alla ledningsgrupper, t.ex. spänningar och konflikter samt förtroende, öppenhet och tillit. I denna upplaga har tillkommit två kapitel: Makt och pedagogik för stora ledningsgrupper. Varje kapitel inleds med ett verklighetsbaserat praktikfall. Utöver detta får läsaren ta del av olika exempel från ledningsgruppers vardag. I bokens sista del redovisas en forskningsbaserad modell för ledningsgruppers utveckling.
Ledningsgruppen vänder sig till dem som ingår i en ledningsgrupp. Den är också lämplig för dem som ansvarar för chefs- och ledarutbildningar, samt för studenter på magister/masternivå.Nedladdningar:459
Besök:856

Läs boken Ledningsgruppen i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Ledningsgruppen pdf download
Ledningsgruppen e-bok apple
Ledningsgruppen bok pdf svenska
Ledningsgruppen epub books download
Ledningsgruppen las online bok
svenska Ledningsgruppen pdf
Ledningsgruppen book online
Ledningsgruppen book på svenska
Ledningsgruppen audiobook svenska gratis
Ledningsgruppen pa svenska pdf free download
Ledningsgruppen på svenska pdf
Ledningsgruppen on kindle
Ledningsgruppen epub on ipad
Ledningsgruppen svenska audiobook free
Ledningsgruppen ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *