>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2010-04-22
ISBN-10:9789129672299
Språk:Svenska
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 6277,61 KB

Pernilla Stalfelt har än en gång tagit sig an ett svårt ämne. Att skriva om livet för barn är en konst som få behärskar. Pernilla Stalfelt vågar och hon gör det bra!

Livet kan vara stort och väldigt litet, roligt och hemskt tråkigt, långt men ibland alldeles för kort. Pernilla Stalfelts senaste bok handlar om livet. Om att födas, om att dö och om allt som händer där emellan. Om hur tiden går och om vad man kan göra under ett liv, till exempel pussas med luciakronor, fånga fjärilar eller stå och vänta vid rödljus.

Men hur kan man ta reda på att man verkligen lever? Och varför är mat så viktigt för livet? Livetboken innehåller inga sanningar eller lösningar, men en del förklaringar. Pernilla Stalfelts tankar om livet är roliga, sorgliga och högst personliga. Ingen kan som hon behandla ämnen som berör, men som ibland är svåra att greppa.

Pernilla Stalfelt är en av Sveriges mest djärva och intressanta barnboksförfattare. Sedan debuten med Hårboken (1996) har hon med sin förmåga att hantera svåra ämnen på ett begripligt och glädjefullt sätt skapat bilderböcker för alla åldrar. Få kan som hon interagera med barnen, få dem intresserade, roade och berörda.Nedladdningar:396
Besök:634

Läs boken Livetboken i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Livetboken pdf download
Livetboken e-bok apple
Livetboken bok pdf svenska
Livetboken epub books download
Livetboken las online bok
svenska Livetboken pdf
Livetboken book online
Livetboken book på svenska
Livetboken audiobook svenska gratis
Livetboken pa svenska pdf free download
Livetboken på svenska pdf
Livetboken on kindle
Livetboken epub on ipad
Livetboken svenska audiobook free
Livetboken ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *