>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
Språk:Svenska
ISBN-10:9789175035116
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 8839,41 KB

En psykologisk spänningsroman med många bottnar!

Emma har en älskare. En älskare som är allt hon har drömt om och lite till. Det finns egentligen bara ett problem – han råkar vara vd på klädjätten där hon är anställd: en opraktisk, men samtidigt oemotståndligt kittlande omständighet som väl egentligen inte utgör ett hinder för en relation. Eller?
På deras förlovningsmiddag försvinner han spårlöst – lika oväntat som han dök upp. Och inte långt efter det hittas en ung kvinna bestialiskt mördad och lemlästad i hans bostad i en fashionabel förort till Stockholm.
Peter Lindgren, resignerad men rutinerad kriminalpolis, får hjälp av beteendevetaren Hanne Lagerlind i utredningen av mordet, som bär tydliga likheter med ett tio år gammalt, olöst brott. Tillsammans söker de efter svaren som kan förklara det fruktansvärda brottet- en undersökning som sträcker sig från ett köldslaget Stockholm och många år tillbaka i tiden och som också får dem att trevande återuppta den relation de en gång hade.
Vem är den mördade kvinnan? Har brottet en koppling till det snarlika mordet ett decennium tidigare? Varför försvann älskaren från huvudkontoret och varför verkar kärleken alltid vilja något annat med oss än vi vill med den?
Älskaren från huvudkontoret är en psykologisk spänningsroman med många bottnar. Skrämmande, överraskande och berättad med absolut gehör för kärlekens klåda. Det är en berättelse där perspektiven ständigt förändras och där författaren leker med läsarens förväntningar – gärningsmannens skepnad och bevekelsegrunder förblir otydliga intill slutet.

”I mitt tyckte är det precis såhär en spännings- eller kriminalroman ska skrivas år 2015. Älskaren från huvudkontoret är helt klart en av årets bästa böcker, och har du inte redan läst den så gör det genast!” Betyg 5/5. Johannas DeckarhörnaNedladdningar:444
Besök:759

Läs boken Älskaren från huvudkontoret i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Älskaren från huvudkontoret pdf download
Älskaren från huvudkontoret e-bok apple
Älskaren från huvudkontoret bok pdf svenska
Älskaren från huvudkontoret epub books download
Älskaren från huvudkontoret las online bok
svenska Älskaren från huvudkontoret pdf
Älskaren från huvudkontoret book online
Älskaren från huvudkontoret book på svenska
Älskaren från huvudkontoret audiobook svenska gratis
Älskaren från huvudkontoret pa svenska pdf free download
Älskaren från huvudkontoret på svenska pdf
Älskaren från huvudkontoret on kindle
Älskaren från huvudkontoret epub on ipad
Älskaren från huvudkontoret svenska audiobook free
Älskaren från huvudkontoret ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *