>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789146233534
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 1299,74 KB

När liv står på spel

Lätta ditt hjärta är tredje delen i Karin Wahlbergs älskade romanserie om människorna kring lasarettet i Ekstad under 1950-talet.

Stina Rudström är äntligen färdig med sin utbildning och stolt och andaktsfull stiger hon in på Allmänna BB i Stockholm för att påbörja sitt första riktiga arbete som barnmorska. Hon vill vara en person som kan göra skillnad för andra människor. Hon ser till och med fram emot att få arbeta över. Glänsande barnkroppar, blod och fostervatten, uppdraget känns både påtagligt och livsbejakande.

Sjuksköterskebristen, den eviga, härjar i Ekstad. Syster Greta, avdelningsföreståndare på Epidemin drar en lättnadens suck när hon får tag i en ny sköterska till sin avdelning även om hon känner sig lite tveksam till syster Katjas kvalifikationer. Var kommer hon ifrån egentligen?

Lilla Marianne som bara går i andra klass oroar sig för mamma Sonja. Oftast ligger hon i soffan när Marianne kommer hem från skolan. Sonja får medicin från sjukhuset och är trött, så trött. Tant Nancy hjälper henne och ett par gånger har ambulansen fått hämta henne.

”Det myllrande persongalleriet berör och engagerar. Språket är tidstypiskt och hemtrevligt, ett getöga och lite kvällsvard ger karaktär åt historien. Sjukhusscenerna är trovärdiga ner till minsta sätesbjudning och lugnande tablett. En vilsam berättelse om kvinnoliv på 50-talet.” /Kerstin Särneö, TaraNedladdningar:568
Besök:736

Läs boken Lätta ditt hjärta i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Lätta ditt hjärta pdf download
Lätta ditt hjärta e-bok apple
Lätta ditt hjärta bok pdf svenska
Lätta ditt hjärta epub books download
Lätta ditt hjärta las online bok
svenska Lätta ditt hjärta pdf
Lätta ditt hjärta book online
Lätta ditt hjärta book på svenska
Lätta ditt hjärta audiobook svenska gratis
Lätta ditt hjärta pa svenska pdf free download
Lätta ditt hjärta på svenska pdf
Lätta ditt hjärta on kindle
Lätta ditt hjärta epub on ipad
Lätta ditt hjärta svenska audiobook free
Lätta ditt hjärta ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *