>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789137150062
Språk:Svenska
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 8138,18 KB

Ny feelgoodroman om Frida Fors!

”Sex, makt, pengar, droger … Det är sådana ämnen lyssnarna vill ha!” Frida Fors får en ny svensk-amerikansk producent som direkt har ledningens öra. Fridas kvällsprogram ”Sena samtal i P4” måste bli sexigare för att utvecklas och locka nya lyssnare. Kroken är regeringens utredning om svenska folkets sexvanor utifrån en folkhälsoaspekt. Plötsligt ska Frida prata avspänt i radio om lyssnarnas erfarenheter av sex, samliv och kärlek. Hon tvekar, men vill samtidigt inte vara en bakåtsträvare.

Producenten, Rosetta, är nyinflyttad i stan och vill genast bli Fridas bästa vän. Rosetta har hört att det ska finnas en man i Göteborg med extraordinära sexuella egenskaper som gör kvinnor galna av åtrå och hon lockar med Frida ut i stadens nattliv.

Radhuset i Kålltorp ekar fortfarande tomt. Barnen är utflugna och Fridas flirt med läkaren Martin på andra sidan gatan blir inte vad hon drömt om. Så när myndigheterna vädjar till folk som har outnyttjad boyta att ta sitt ansvar och hyra ut ett rum ställer Frida upp. Hon annonserar, får massor av svar och väljer en kvinnlig student från Centralafrikanska republiken: jurist, litteraturintresserad och perfekt som inneboende. Men när Michell, 34 år, dyker upp är det en man. Det blir en lång höst.

Om Kärlek sökes:
”Hennes nya chick lit-roman är rena Love Actually. Ni minns väl den charmiga brittiska romantiska komedin där det regnade kärlekspar? Carin Hjulström strösslar på samma sätt med parallellspår med bifigurer. Det som gör Kärlek sökes till en så fin läsfåtöljskompis är både det lättflytande språket och den roliga intrigen. Att som läsare följa Frida är som att trygg och osedd sitta bredvid en singelkompis vid dejtingdatorn: helt oemotståndligt, även om man får akta sig för att bli cynisk på kuppen … Om Carin Hjulström fortsätter så här kan Martina Haag lugnt pensionera sig, då kommer Sveriges nya chick lit-drottning att bo i Göteborg.”
Göteborgs-PostenNedladdningar:398
Besök:975

Läs boken Lust och längtan i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Lust och längtan pdf download
Lust och längtan e-bok apple
Lust och längtan bok pdf svenska
Lust och längtan epub books download
Lust och längtan las online bok
svenska Lust och längtan pdf
Lust och längtan book online
Lust och längtan book på svenska
Lust och längtan audiobook svenska gratis
Lust och längtan pa svenska pdf free download
Lust och längtan på svenska pdf
Lust och längtan on kindle
Lust och längtan epub on ipad
Lust och längtan svenska audiobook free
Lust och längtan ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *