>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789146230083
Språk:Svenska
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 8531,93 KB

Mord i svunnet Stockholm

”Välskriven, spännande, underhållande.” /Leif GW Persson

Lykttändaren är en kriminalhistoria som skildrar stämningsmättat ett svunnet Stockholm, med ännu intakta Klarakvarter och där ett alldeles nybyggt stadshus står färdigt att invigas. En berättelse om gåtor, öden och undflyende sanningar.

Lykttändaren utspelas sommaren 1923, fem år före Pontus Ljunghills succédebut En osynlig. En ung kvinna, Julia Ekengren, hittas mördad i underkläder i sin lägenhet på Tegnérgatan 20 i Stockholm, efter att inte ha synts till sedan midsommarafton. Polisen kopplas in och nu inleds en utredning, där kriminalkonstapel John Stierna och hans kollega kommissarie Verner Lydman tvingas lägga pussel i förhoppning om att bilden av offret och hennes gärningsman ska framträda bit för bit. Men en rad oklarheter gäckar och gör det inträffade svårt att tyda. Vem var den ensamma kvinnan och står svaret på hennes död att finna i hemligheter från det förflutna?

En osynlig utkom 2011 och blev en stor framgång, såväl hos läsarna som hos kritikerna. I Lykttändaren återser vi den blivande kommissarie Stierna, fast fem år tidigare i sin yrkeskarriär.

”Pontus Ljunghill har en helt egen, eftertänksam ton, där den flödande rika skildringen av Stockholm på 1920-talet bär med sig ekon av Stieg Trenter, Maj Sjöwall och Per Wahlöö och faktiskt även Per Anders Fogelström. Det är lysande.” / Lotta Olsson, Dagens NyheterNedladdningar:397
Besök:664

Läs boken Lykttändaren i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Lykttändaren pdf download
Lykttändaren e-bok apple
Lykttändaren bok pdf svenska
Lykttändaren epub books download
Lykttändaren las online bok
svenska Lykttändaren pdf
Lykttändaren book online
Lykttändaren book på svenska
Lykttändaren audiobook svenska gratis
Lykttändaren pa svenska pdf free download
Lykttändaren på svenska pdf
Lykttändaren on kindle
Lykttändaren epub on ipad
Lykttändaren svenska audiobook free
Lykttändaren ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *