>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789187941610
Utgivningsdatum:
Språk:Svenska
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 7194,83 KB

Mallorca är ett av våra mest älskade resmål. Här finns den sköna stämningen på tapasbarerna, böljande vallmofält, grönskande olivlundar, hav, berg och ljuvliga stränder. Och så den av oss nordbor så hett eftertraktade Medelhavsvärmen från början på april till mitten av oktober.

I Palma på Mallorca har Malin Berghagen skapat sin egen drömtillvaro. Maten, klimatet och yogan är tre viktiga grundstenar i hennes välmående. Här arbetar hon sedan flera år som yogainstruktör och har lärt känna ön som sin egen ficka.

Malin älskar sitt Mallorca och i sällskap av hennes vänner, både inflyttade och infödda, får vi följa med på upptäcktsfärd runt ön. Boken är en blandning av Malins upplevelser, en reseskildring och reseguide och täcker hela Mallorcas topografi stränderna, klipporna, bergen, slätterna och Palma. Det blir både inspiration för den som vill ha en aktiv semester i form av klättring, yoga, cykling eller vandring och för den som vill veta mer om mandelträdens historia eller hur oliverna kom till Mallorca. Smultronställen, personliga tips och förföriska bilder genomsyrar hela boken.

I den här boken ska du få möta det Mallorca som jag har lärt känna. Jag ska visa dig något annat än turisternas stränder. Mallorca är hälsa och välmående och härliga äventyr. Mallorca är den plats där jag bor och arbetar. Jag vill väcka din lust att lära känna Mallorca från ett annat håll än solstolarnas. Du ska få möta de platser jag besökt och de människor jag har lärt känna, säger Malin Berghagen.Nedladdningar:354
Besök:838

Läs boken Mallorca i mitt hjärta i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Mallorca i mitt hjärta pdf download
Mallorca i mitt hjärta e-bok apple
Mallorca i mitt hjärta bok pdf svenska
Mallorca i mitt hjärta epub books download
Mallorca i mitt hjärta las online bok
svenska Mallorca i mitt hjärta pdf
Mallorca i mitt hjärta book online
Mallorca i mitt hjärta book på svenska
Mallorca i mitt hjärta audiobook svenska gratis
Mallorca i mitt hjärta pa svenska pdf free download
Mallorca i mitt hjärta på svenska pdf
Mallorca i mitt hjärta on kindle
Mallorca i mitt hjärta epub on ipad
Mallorca i mitt hjärta svenska audiobook free
Mallorca i mitt hjärta ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *