>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789174254457
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 2458,69 KB

Upptäck Florida tillsammans! Både stora och små semesterfirare kan vänta sig en händelserik vistelse i ”Solskensstaten”. Nöjesparker som Disneyworld är ett givet utflyktsmål för många, Legoland likaså. Harry Potter-fans bör inte missa Wizarding World of Harry Potter i Orlando, och Busch Gardens är ett mecka för bergochdalbane-älskare. Bli blöt på vattenäventyr som Wet ”n Wild, eller prova på att vara astronaut för en dag på Kennedy Space Center och upplev hur det känns att skjutas ut i rymden på en simulerad rymdfärd. Men Florida har också närmare hundra mil av stränder i världsklass där man kan bada, bygga sandslott eller gå på snäckskalsjakt. Här finns naturreservat, sjöar och hav som bjuder på fiske, paddling, snorkling, vandring och djurskådning. En simtur med delfiner eller manater blir kanske resans höjdpunkt för somliga, men det kan också vara spännande att speja efter alligatorer på en resa längs Tamiami Trail i Everglades.

Boken innehåller alla de stora sevärdheterna och lyfter särskilt fram sådant som kan vara intressant eller spännande för barn. Här ges tips på barnvänliga hotell och matställen, och aktiviteter som är roliga för alla åldrar. Barnens intresse väcks med hjälp av fascinerande fakta och kuriosa, frågesport, skojiga bilder och kluriga uppdrag i spalten ”Bara för barn”. Guiden tipsar även om saker man kan hitta på om det regnar, och ger förslag på vart man kan gå när barnen behöver springa av sig.

Första Klass Familjeguider är den perfekta följeslagaren för föräldrar som vill upptäcka världen tillsammans med sina barn, och ger de bästa förutsättningarna för att hela familjen ska kunna njuta av resan.Nedladdningar:264
Besök:972

Läs boken Med familjen i Florida i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Med familjen i Florida pdf download
Med familjen i Florida e-bok apple
Med familjen i Florida bok pdf svenska
Med familjen i Florida epub books download
Med familjen i Florida las online bok
svenska Med familjen i Florida pdf
Med familjen i Florida book online
Med familjen i Florida book på svenska
Med familjen i Florida audiobook svenska gratis
Med familjen i Florida pa svenska pdf free download
Med familjen i Florida på svenska pdf
Med familjen i Florida on kindle
Med familjen i Florida epub on ipad
Med familjen i Florida svenska audiobook free
Med familjen i Florida ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *