>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2013-11-19
ISBN-10:9789144085784
Språk:Svenska
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 1486,22 KB

Denna bok är tredje upplagan av författarnas sedan lång tid väl etablerade läromedel i mekanik för högskolan. Sedan 2002, då den föregående upplagan gavs ut, har mycket hänt inom ingenjörsutbildningen. En följd av detta är, exempelvis, att denna webbplats utnyttjas i högre grad än tidigare. Under fliken Extramaterial finns nu kompletterande material för boken publicerat. Sedan föregående upplaga har dessutom textavsnitten gjorts mer lättillgängliga genom att vissa delar skurits bort, givetvis utan att avkall gjorts på sammanhang och stringens.

Boken Mekanik innehåller en omfattande exempelsamling med uppgifter klassificerade efter svårighetsgrad. Svar ges till samtliga uppgifter.  Dessutom ges mer eller mindre utförliga ledningar till ett stort antal av exemplen på bokens webbplats. Textdelarna i boken innehåller också ett stort antal illustrationsexempel med utförliga lösningar och kommentarer.

I varje avsnitt har de tillhörande övningsexemplen utökats med ett antal mycket basala övningsuppgifter avsedda att utgöra en träning på de viktigaste grundbegreppen och lagarna inom avsnittet. Utförliga lösningar till samtliga dessa basuppgifter kan laddas ned från bokens webbplats.

Bokens exempelsamling har utvidgats med ett antal datorberäkningsuppgifter avsedda att läsas med hjälp av MATLAB, Mathematica, Maple eller liknande program. Lösningsförslag med hjälp av MATLAB finns publicerade på bokens webbplats för ungefär en tredjedel av uppgifterna.

Framställningen gjordes ursprungligen främst med tanke på hög skolans treåriga ingenjörsutbildningar. Uppdelningen i kandidat- och masterutbildning har dock medfört att boken även täcker innehållet i de flesta obligatoriska mekanikkurser inom civilingenjörsutbildningen.

Tredje upplaganNedladdningar:444
Besök:655

Läs boken Mekanik : statik och dynamik i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Mekanik : statik och dynamik pdf download
Mekanik : statik och dynamik e-bok apple
Mekanik : statik och dynamik bok pdf svenska
Mekanik : statik och dynamik epub books download
Mekanik : statik och dynamik las online bok
svenska Mekanik : statik och dynamik pdf
Mekanik : statik och dynamik book online
Mekanik : statik och dynamik book på svenska
Mekanik : statik och dynamik audiobook svenska gratis
Mekanik : statik och dynamik pa svenska pdf free download
Mekanik : statik och dynamik på svenska pdf
Mekanik : statik och dynamik on kindle
Mekanik : statik och dynamik epub on ipad
Mekanik : statik och dynamik svenska audiobook free
Mekanik : statik och dynamik ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *