>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789177410294
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2017-03-07
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 5757,43 KB

Våld i alla dess former påverkar samhället med sin brutalitet och sin meningslöshet, oavsett om det sker på gatan eller inom familjen. För att motverka och stoppa våldet är det nödvändigt att förstå dess bakgrund och orsaker. Att det är en reaktion på maktlöshet och vanmakt. Det är också viktigt att tala klarspråk och inte dölja våldet bakom omskrivningar och ursäkter.

Det är budskapet i boken Meningen med våld, som tydliggör våldets grundläggande karaktär som maktmedel i mänskliga relationer. Här finns också många exempel och fallbeskrivningar med personer som misshandlat och gjort sig skyldiga till grova övergrepp. Genom konkreta beskrivningar och analyser får läsaren hjälp att genomskåda vanliga förnekanden och bortförklaringar från förövaren.

Meningen med våld kom ut 2000 och är sedan dess en grundbok om våld. Den har tryckts om flera gånger och har i den här upplagan ett nytt förord av författaren.

”Jag hävdar fortfarande att våld är vårt största samhällsproblem och att det vanligaste våldet fortfarande är privatiserat och tabubelagt. Detta gör det så påträngande viktigt att förstå våld.”
Ur förordet av författaren Per Isdal.

Om författaren
Per Isdal är psykolog, psykoterapeut och föreläsare med lång erfarenhet av att möta män med våldsproblem. 1987 var han med och startade Alternativ til Vold i Norge, Europas första behandlingcentrum för män med våldsproblematik, och sitter sedan dess i ledningen.Nedladdningar:236
Besök:847

Läs boken Meningen med våld i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Meningen med våld pdf download
Meningen med våld e-bok apple
Meningen med våld bok pdf svenska
Meningen med våld epub books download
Meningen med våld las online bok
svenska Meningen med våld pdf
Meningen med våld book online
Meningen med våld book på svenska
Meningen med våld audiobook svenska gratis
Meningen med våld pa svenska pdf free download
Meningen med våld på svenska pdf
Meningen med våld on kindle
Meningen med våld epub on ipad
Meningen med våld svenska audiobook free
Meningen med våld ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *