>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789144088020
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2013-05-23
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 1663,23 KB

Utgående upplaga. Denna information gäller elevpaketet Mera Favorit matematik 1A i utgående upplaga. Detta elevpaket kan beställas för användning under vårterminen 2018 och för komplettering så långt lagret räcker.

Under 2018 kommer Favorit matematik i ny upplaga, uppdaterad med digital kompetens och anpassad till Lgr 11 (rev 2017). Elevpaketet i ny upplaga släpps i juni 2018 men kan förbeställas redan nu, läs mer här.

Läs mer om seriens uppdatering med digital kompetens

Favorit matematik i utgående upplaga

Favorit matematik är ett basläromedel i matematik med en gedigen, välfungerande och tydlig struktur. Materialet kommer från Finland där det är uppskattat för strukturen och de goda resultaten hos eleverna. Tillsammans med Skatan Sally och Ekorren Kurre får eleverna hjälp att bygga upp en stabil matematisk grund. Det är då matematiken blir en favorit!

Läs mer om serien Favorit matematik

Instruktionsguider för föräldrar

Elevpaket i utgående upplaga

Elevpaketet till Mera Favorit matematik 1A ger dina elever de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande då det kombinerar det digitala läromedlet med en tryckt elevbok, laborativt material och häftet Mitt lärande. Serien består av en A-bok och en B-bok per läsår som används på höstterminen respektive vårterminen.

Digitalt läromedel

I det digitala läromedlet finns alla grundbokens texter inlästa, såväl instruktioner som ramberättelse och det finns möjlighet för eleven att anteckna sina svar via ett tangentbord. Lektionens innehåll presenteras i en genomgångsfilm som kan användas inför lektionen eller som en repetition. Det digitala läromedlet innehåller också övningar som tränar de metoder och begrepp som varit lektionens fokus. Dessutom får eleven tillgång till den populära matteordlistan med matematiska ord och begrepp för åk 1-3. Matteorden är illustrerade, förklarade, inlästa och eleverna får träna dem i självrättande övningar. Det digitala läromedlet är giltig i 1 år från aktivering.

Elevbok

Elevboken består av 5 kapitel som alla är indelade i lektioner. Till varje lektion finns det fyra sidor. Det obligatoriska uppslaget och uppslaget att träna extra på ÖVA och PRÖVA. Favorit matematik är ett finskt läromedel och författarna förklarar varje matematiskt steg noggrant med varierade och lekfulla uppgifter. I elevboken tränar eleven på egen hand med den gemensamma kommunikativa undervisningen leder du med hjälp av lärarhandledningens resurser.

Laborativt material 

Med varje elevpaket följer ett kuvert med laborativt tvådimensionellt material. Praktisk inlärning, att vara aktiv, spela spel, undersöka, berätta, lyssna och förankra matematiken i vardagen är viktigt i Favorit matematik. I lärarhandledningen som hör till elevboken finns det då och då övningar i vilka de laborativa materialen används.

Varje kuvert i Mera Favorit matematik 1A innehåller:

  • Tallinje 0-20
  • Färgcirklar
  • Tangram-bitar
  • Djurkort till övningen ”Hundrastgård”
  • 20-ruta
  • Talkorten 0-12 samt tecknen större än/mindre än, likhetstecken, plustecken, minustecken
  • Uppdelningsmaskin
  • Mynt (10-krona, 5-krona, 2-krona och 1-krona)

Mitt lärande

Mitt lärande är ett häfte som innehåller prov, elevmatris och lärardokumentation. Provet baseras på innehåll från elevbokens kapitel. Varje uppgift i provet är kopplad till kunskapskrav för att läraren och så småningom eleven själv ska få stöd i vilken kunskap som eftersträvas. Elevmatrisen är skriven med ett enkelt och tydligt språk. Kapitlets innehåll har delats upp i kunskapsmål. Lärardokumentationen ger möjlighet att dokumentera kunskaper utifrån förmågor och det innehåll som hela häftet baseras på.

Favorit matematik och Mera Favorit matematikNedladdningar:222
Besök:949

Läs boken Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) pdf download
Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) e-bok apple
Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) bok pdf svenska
Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) epub books download
Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) las online bok
svenska Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) pdf
Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) book online
Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) book på svenska
Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) audiobook svenska gratis
Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) pa svenska pdf free download
Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) på svenska pdf
Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) on kindle
Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) epub on ipad
Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) svenska audiobook free
Mera Favorit matematik 1A – Elevpaket (Bok + digital produkt) ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *