>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789147111268
Utgivningsdatum:2013-08-09
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 3877,38 KB

Med ökad konkurrens och pressade marginaler blir logistiken allt viktigare i företagets konkurrensstrategi. Modern logistik handlar om hur logistiken aktivt kan bidra till högre lönsamhet.
Boken ger både en bra helhetsförståelse för logistik, med dess strategiska betydelse för företaget, och användbara verktyg för att kunna jobba med förändring av flöden och processer.

Läs mer
Modern logistik har blivit mycket uppskattad för att den är skriven med ett enkelt språk och har många illustrerande figurer och exempel. Den pedagogiska tanken utgår från att logistiken ska förbättras, genom att förbättra leveransservicen till kunderna och minska kostnaderna för logistikaktiviteterna.
Till denna upplaga har del 3 omarbetats helt, och de två första delarna har justerats för att ytterligare öka tydligheten och läsbarheten. Del 1 Logistiksystemet ger en övergripande förståelse för hur flödena i företagets olika delar samverkar. Del 2 Logistikens verktyg presenterar olika verktyg och metoder för att analysera och förbättra logistiken. Del 3 Logistik i ett vidare perspektiv beskriver Supply Chain Management, det vill säga hur företag kan skapa gemensamma logistiklösningar, samt logistikens koppling till ett hållbart samhälle, inköps betydelse för logistiken och hur logistik kan användas i nya sammanhang, till exempel inom sjukvården.
De tre författarna – Bengt Ekdahl (t.v.), Håkan Aronsson (i mitten) och Björn Oskarsson (t.h.) – har i cirka 20 år varit verksamma vid avdelningen Logistik vid Linköpings Tekniska Högskola. Författarna har tidigare arbetat inom industri och offentlig sektor. Förutom undervisning på universitetsnivå har de också under lång tid bedrivit utbildning såväl företagsinternt som för utbildningsföretag.

Om författarna
De tre författarna har i cirka 20 år varit verksamma vid avdelningen Logistik vid Linköpings Tekniska Högskola. Författarna har tidigare arbetat inom industri och offentlig sektor. Förutom undervisning på universitetsnivå har de också under lång tid bedrivit utbildning såväl företagsinternt som för utbildningsföretag.
Björn Oskarsson, civ.ing., är studierektor med ansvar för utbildningen inom logistik i Linköping. Specialområden är utredningsmetodik och inköp. Han bedriver även forskarstudier i gränslandet mellan logistik och pedagogik.
Håkan Aronsson, docent, har vid sidan av undervisningen de senaste fem åren främst arbetat med forskning inom ”sjukvårdslogistik”. Han har tidigare arbetat mycket med mätning och styrning av logistik samt design av försörjningskedjor.
Bengt Ekdahl, tekn. dr, arbetar med utbildning inom logistik, och har bland annat forskat om logistikkostnader i olika branscher.Nedladdningar:222
Besök:744

Läs boken Modern logistik – för ökad lönsamhet i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Modern logistik – för ökad lönsamhet pdf download
Modern logistik – för ökad lönsamhet e-bok apple
Modern logistik – för ökad lönsamhet bok pdf svenska
Modern logistik – för ökad lönsamhet epub books download
Modern logistik – för ökad lönsamhet las online bok
svenska Modern logistik – för ökad lönsamhet pdf
Modern logistik – för ökad lönsamhet book online
Modern logistik – för ökad lönsamhet book på svenska
Modern logistik – för ökad lönsamhet audiobook svenska gratis
Modern logistik – för ökad lönsamhet pa svenska pdf free download
Modern logistik – för ökad lönsamhet på svenska pdf
Modern logistik – för ökad lönsamhet on kindle
Modern logistik – för ökad lönsamhet epub on ipad
Modern logistik – för ökad lönsamhet svenska audiobook free
Modern logistik – för ökad lönsamhet ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *