>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2016-07-06
ISBN-10:9789147112128
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 1133,91 KB

Modern reglerteknik behandlar reglertekniken, såväl ur en teoretisk som en tillämpad synvinkel. Den lämpar sig mycket väl för en första kurs i ämnet på högskolenivå, t.ex. inom högskole- och civilingenjörsutbildningar. Det är en av landets mest väletablerade läroböcker på området och bygger på material som har utvecklats i mer än 20 år i författarens egen undervisning.
Till faktaboken hör även en övningsbok med stort antal övningar samt facit.

Läs mer
Den femte upplagan (2016) har moderniserats både till form och till innehåll för att så bra som möjligt svara mot lärares och studenters behov av en komplett och aktuell kursbok. Till faktaboken finns också en övningsbok med en stor mängd övningar som tränar studentens förmåga att förstå och tillämpa innehållet i bokens samtliga kapitel. Modern reglerteknik består av 24 kapitel indelade i fem delar:
Den första delen ger en allmän introduktion till ämnet.
Del 2-4 behandlar grundläggande reglerteori. Här finns bland annat avsnitt om modellering, laplacetransformering, frekvensanalys, dimensionering av reglersystem, tillståndsmodeller, tidsdiskret reglering och fuzzy control.
Bokens avslutande del tar upp praktisk reglerteknik (komponenter, givare, signalöverföring med mera) samt simulering av reglersystem med Matlab och Simulink. Boken är främst avsedd för reglertekniska kurser på högskole- och civilingenjörsutbildningar. Ett appendix sammanfattar den nödvändiga matematiska bakgrunden.
Övningsboken innehåller en stor mängd övningar som tränar studentens förmåga att förstå och tillämpa innehållet i faktabokens samtliga huvuddelar. Dessa huvuddelar är: Introduktion i reglerteknik, Grundläggande systemteori, Analoga reglersystem, Tidsdiskret reglering, samt Givare, regulatorer, komponenter m m. Övningsboken innehåller även facit.

Om författarna
Bertil Thomas är docent vid Chalmers Tekniska Högskola och författare till ett flertal böcker inom reglerteknik.Nedladdningar:336
Besök:926

Läs boken Modern reglerteknik i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Modern reglerteknik pdf download
Modern reglerteknik e-bok apple
Modern reglerteknik bok pdf svenska
Modern reglerteknik epub books download
Modern reglerteknik las online bok
svenska Modern reglerteknik pdf
Modern reglerteknik book online
Modern reglerteknik book på svenska
Modern reglerteknik audiobook svenska gratis
Modern reglerteknik pa svenska pdf free download
Modern reglerteknik på svenska pdf
Modern reglerteknik on kindle
Modern reglerteknik epub on ipad
Modern reglerteknik svenska audiobook free
Modern reglerteknik ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *