>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789198403404
Utgivningsdatum:2017-09-20
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 8468,88 KB

Grönare än vanligt!
I hela mitt liv har jag älskat att laga och äta god mat. Jag har massvis med kunskap om bra och dålig mat, men tycker ändå att det kan vara svårt att alltid välja rätt. Ibland slänger jag i mig en hamburgare och en cola i all hast och ibland däckar jag i soffan med öl och chips. I huvudet snurrar frågor om alternativ. Närodlat, ekologiskt, giftfritt, hormonfritt, färgfritt, sockerfritt, glutenfritt, laktosfritt etc. Listan kan göras oändlig.
Jag har valt att ha ett fåtal principer som är viktiga för mig. Om jag äter kött vill jag veta var det kommer ifrån. Jag äter inte hormonstinn, massproducerad fågel och jag undviker odlad lax. Därför blir det som tidigare varit tillbehör grönsakerna allt viktigare för mig. Att ta en promenad till skogsbacken för att nypa de första späda nässlorna och sedan koka en ljuvlig soppa. Att sedan få avnjuta den på verandan medan fåglarna kvittrar. Då känns det lätt att leva och välja det som både kropp och själ mår bra av.
I den här boken har jag samlat en mängd recept där det gröna dominerar. Jag vill visa att det finns många alternativ till de traditionella tunga kötträtterna. Jag vill inspirera dig till ett grönare liv än vanligt.

Per Morberg

Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder oss på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, spontant och fyllt av känslor, färger och smaker. Vi har sett honom både i Sveriges Mästerkock och i Vad blir det för mat? där han briljerar med sin humor, sin kokkonst och sin starka personlighet. I svenska hem finns i dagsläget över en miljon kokböcker av Per Morberg. Och nu ska han lära oss att laga grönt!Nedladdningar:377
Besök:627

Läs boken Morberg : så gott som grön i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Morberg : så gott som grön pdf download
Morberg : så gott som grön e-bok apple
Morberg : så gott som grön bok pdf svenska
Morberg : så gott som grön epub books download
Morberg : så gott som grön las online bok
svenska Morberg : så gott som grön pdf
Morberg : så gott som grön book online
Morberg : så gott som grön book på svenska
Morberg : så gott som grön audiobook svenska gratis
Morberg : så gott som grön pa svenska pdf free download
Morberg : så gott som grön på svenska pdf
Morberg : så gott som grön on kindle
Morberg : så gott som grön epub on ipad
Morberg : så gott som grön svenska audiobook free
Morberg : så gott som grön ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *