>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789163870057
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 7617,62 KB

Hästar, humor och härligt lättläst!

”En gång såg jag en vacker häst. En silverhäst. Silverhästen hoppade över hinder. Hon var det vackraste jag sett. Den dagen blev jag hästgalen.”

I den sjätte boken om Märta, hästälskaren som börjat på ridskola men samtidigt är rädd för hästar, får vi träffa SILVERHÄSTEN. Den fantastiskt vackra hästen, som en gång gjorde Märta hästgalen, har nämligen flyttat in på ridskolan! Men hon är inte ridskolans häst, en stor tjej äger henne.
Tänk om Märta kunde få klappa henne någon gång? Men så en dag kommer silverhästen brakande ut från skogsbrynet, utan ryttare… Bara livrädda Märta är där och kan lugna henne, men hur???

Hästar är en humoristisk serie som ingår i Lätt-att-läsa. Böckerna handlar om Märta som börjar rida och hennes funderingar kring detta. Underhållande läsning som beskriver kärleken till hästar, livet i stallet, känslor och vänskap. Nybörjarläsaren får också en del fakta på köpet.

Böckerna är skrivna och illustrerade av Erika Eklund Wilson och kan läsas av såväl hästbitna som hästrädda. De vardagliga situationerna beskrivs med mycket värme. Böckerna är rikt illustrerade med roliga, uttrycksfulla och träffsäkra bilder.

Läs också de tidigare böckerna i serien Hästar: ”Märta börjar rida”, ”Märta galopperar”, ”Märta på hopptävling”, ”Märta rider vilse” och ”Märtas hästbok”.

Om Märta och Silverhästen:
”Märta och Silverhästen är en rikligt illustrerad bok för den som nyss lärt sig läsa, nästan en bilderbok. Språket är perfekt, meningarna korta och kärnfulla. Vackra, uttrycksfulla och humoristiska teckningar, av författaren själv, är helt i harmoni med texten.” Britta Dreborg, BTJ-häftet

Om Märta börjar rida:
”Jag hinner bli verkligt orolig för Märtas skull: ska hon få fortsätta rida, ska hon våga, få stöd från den oförstående mamman? Märta börjar rida är oavbrutet spännande.” Nina Lekander, Expressen

Om Märtas hästbok:
”Illustrationerna i färg är uttrycksfulla och humoristiska med tjocka konturer på både djur och människor. Den korthuggna, lakoniska texten är mycket rolig. Märtas hästbok är nog den enklaste och mest elementära faktaboken om hantering och skötsel av hästar jag har läst. Trots det är den synnerligen informativ.” Britta Dreborg, BTJ-häftetNedladdningar:223
Besök:814

Läs boken Märta och Silverhästen i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Märta och Silverhästen pdf download
Märta och Silverhästen e-bok apple
Märta och Silverhästen bok pdf svenska
Märta och Silverhästen epub books download
Märta och Silverhästen las online bok
svenska Märta och Silverhästen pdf
Märta och Silverhästen book online
Märta och Silverhästen book på svenska
Märta och Silverhästen audiobook svenska gratis
Märta och Silverhästen pa svenska pdf free download
Märta och Silverhästen på svenska pdf
Märta och Silverhästen on kindle
Märta och Silverhästen epub on ipad
Märta och Silverhästen svenska audiobook free
Märta och Silverhästen ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *