>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789163899317
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 8495,26 KB

Lättläst spänning med monsteragenterna Nelly och Valle där nybörjarläsaren nästan forsar fram!

Nelly och Valle är mästare på att tackla monster och andra farligheter med hjälp av sina ”tre L”: lugn, lärdom och list. Men räcker deras L-kunskaper till för att stå emot Kulturskolans direktör som hotar med nedläggning av skolan – om de inte spelar tillräckligt bra?

Nelly och Valle är tillbaka på Monsterakademin för att plugga på om monster och farligheter. Nu har turen kommit till näcken! En lurig figur som påstås spela för att lura ner barn i vattnet så de drunknar. Fast man vet ej säkert, för ingen har sett till honom på över hundra år.

Under rasten, när Nelly och Valle tar en promenad i skogen med sina hundar, ser de en man mitt i forsen. Det är väl aldrig näcken som plötsligt kommit tillbaka? Men, det är bara farbror Hannibal som försöker locka fram näcken för att få en proffsig lärare till sitt fiolspel. Då inser Nelly att hon måste skynda tillbaka till stan för att öva på sin cello. Det gäller att inte spela falskt på Kulturskolans vårkonsert! Kulturskolans direktör har hotat med att lägga ner skolan i så fall. Och med tanke på hur illa det lät senast skulle de behöva en lärare som var lika skicklig som näcken för att få fason på deras falska toner …

Det artonde äventyret med Nelly Rapp är inte bara mysläskigt, roligt och lättläst – det kan även ses som ett kul och annorlunda brandtal för att Kulturskolan ska få fortsätta att bedriva sin verksamhet så barnen ska få möjlighet att utvecklas i sitt skapande. Och om vikten av att få vara som man är.

Sagt om Nelly Rapp och näckens hemlighet:

”Det är smart gjort av Widmark att konstruera så komplexa intriger, utan att någonsin dra ner på fart, spänning och humor. Barn älskar de här böckerna och lär sig en hel del om tolerans och kreativitet och alltings relativitet. Nelly Rapps tre L är bra att ha. Lugn, Lärdom och List. Men böckerna står också för fyra R: Rappt, Roligt, Respektlöst och lagom Revolutionerande.” Belinda Graham, Tidningen KulturvindenNedladdningar:387
Besök:617

Läs boken Nelly Rapp och Näckens hemlighet i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Nelly Rapp och Näckens hemlighet pdf download
Nelly Rapp och Näckens hemlighet e-bok apple
Nelly Rapp och Näckens hemlighet bok pdf svenska
Nelly Rapp och Näckens hemlighet epub books download
Nelly Rapp och Näckens hemlighet las online bok
svenska Nelly Rapp och Näckens hemlighet pdf
Nelly Rapp och Näckens hemlighet book online
Nelly Rapp och Näckens hemlighet book på svenska
Nelly Rapp och Näckens hemlighet audiobook svenska gratis
Nelly Rapp och Näckens hemlighet pa svenska pdf free download
Nelly Rapp och Näckens hemlighet på svenska pdf
Nelly Rapp och Näckens hemlighet on kindle
Nelly Rapp och Näckens hemlighet epub on ipad
Nelly Rapp och Näckens hemlighet svenska audiobook free
Nelly Rapp och Näckens hemlighet ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *