>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789147107902
Utgivningsdatum:2013-01-18
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 6885,98 KB

Symtom och problem av neurologisk natur är vanliga inom hela det medicinska arbetsfältet, alltifrån primärvård till högspecialiserad sjukhusvård. Neurologi, skriven av landets ledande specialister i ämnet, är en lättillgänglig lärobok med förankring i diagnostisk och terapeutisk tradition i Skandinavien. I denna femte upplaga har texten genomgått en omfattande revision som avspeglar den ”nya neurologin”, dvs. förvandlingen från en diagnostiserande till en alltmer behandlingsinriktad specialitet. Boken beskriver den klassiska neurologiska symtomläran, diagnostiska metoder och neurologisk sjukdomslära samt täcker hela det väsentliga sjukdomspanoramat.

Läs mer
Liksom i tidigare upplagor betonas neurologins fundament i form av noggrann anamnes och klinisk analys. Ansträngningar har gjorts för att förbättra tydlighet och pedagogisk stringens samt följsamhet till moderna hygienregler. Kapitelindelningen är oförändrad, men textinnehållet i några av sjukdomskapitlen är avsevärt moderniserat.
En pedagogisk förstärkning är att ett omfattande interaktivt studiematerial, eLabbet, följer med boken. Genom eLabbet får läsarna bland annat möjlighet att öva på bokens innehåll genom kunskapsfrågor och få direkt återkoppling från författarna. De får också möjlighet att tillämpa kunskaperna på verklighetstrogna interaktiva patientfall.
Neurologi är främst avsedd för grundutbildningen av läkare och förutsätter baskunskaper i neuroanatomi, fysiologi och allmän sjukdomslära. Boken kan också användas i utbildningen av sjukgymnaster, arbetsterapeuter och sjuksköterskor- den är också utmärkt som referenslitteratur för läkare och annan vårdpersonal som inte är specialister i ämnet.

Om författarna
Docenterna Jan Fagius och Dag Nyholm är båda verksamma vid neurologiska kliniken, Akademiska sjukhuset, Uppsala.Nedladdningar:226
Besök:621

Läs boken Neurologi, bok med eLabb i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Neurologi, bok med eLabb pdf download
Neurologi, bok med eLabb e-bok apple
Neurologi, bok med eLabb bok pdf svenska
Neurologi, bok med eLabb epub books download
Neurologi, bok med eLabb las online bok
svenska Neurologi, bok med eLabb pdf
Neurologi, bok med eLabb book online
Neurologi, bok med eLabb book på svenska
Neurologi, bok med eLabb audiobook svenska gratis
Neurologi, bok med eLabb pa svenska pdf free download
Neurologi, bok med eLabb på svenska pdf
Neurologi, bok med eLabb on kindle
Neurologi, bok med eLabb epub on ipad
Neurologi, bok med eLabb svenska audiobook free
Neurologi, bok med eLabb ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *