>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2014-08-27
ISBN-10:9789144079820
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 3242,97 KB

Intresset för mat och hälsa är glädjande stort! Syftet med den här boken är att den ska ge både baskunskap och information om nya rön inom området samt fungera som en uppslagsbok för alla som är intresserade. Boken innehåller den klassiska näringsläran- energibehov, protein, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler, men täcker även in områden som livsmedelskunskap, nutritionsstatus och kosttillskott.

Den här tredje upplagan är anpassad till de senaste nordiska näringsrekommendationerna (NNR 2012) och uppdaterad med aktuell forskning om näringsämnen, livsmedel och hela koster samt deras betydelse för övervikt, hjärt-kärlsjukdom, diabetes, cancer och osteoporos. Här beskrivs också matens betydelse för uppkomst och behandling av livsmedelsöverkänslighet samt hur olika vegetariska koster kan vara sammansatta och deras betydelse för hälsan.
Nytt är också att boken är digital. Praktiskt innebär det att den kan läsas på läs- eller surfplatta, att det finns digitalt extramaterial exempelvis kring risker med mat, samt att det finns kapitelsammanfattningar, övningar, deltester och ett sluttest.

Näring och hälsa vänder sig till alla som i sin utbildning eller yrkes utövning behöver kunskap om matens och näringsämnenas hälsomässiga betydelse. Även de som för sitt eget välbefinnande är intresserade kan ha glädje av boken.Nedladdningar:387
Besök:798

Läs boken Näring och hälsa i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Näring och hälsa pdf download
Näring och hälsa e-bok apple
Näring och hälsa bok pdf svenska
Näring och hälsa epub books download
Näring och hälsa las online bok
svenska Näring och hälsa pdf
Näring och hälsa book online
Näring och hälsa book på svenska
Näring och hälsa audiobook svenska gratis
Näring och hälsa pa svenska pdf free download
Näring och hälsa på svenska pdf
Näring och hälsa on kindle
Näring och hälsa epub on ipad
Näring och hälsa svenska audiobook free
Näring och hälsa ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *