>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789152340479
Utgivningsdatum:
Språk:Svenska
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 6373,25 KB

Ny Chef är bok med syfte att ge praktisk och mental beredskap för nya chefer och ledare. Boken är indelad i fyra block: Ledarrollen, Grupputveckling, Kommunikation och Balans.

Ny Chef behandlar det viktigaste som en nybliven eller tillträdande chef eller ledare behöver känna till och lära sig. Teori varvas med inspirerande exempel från verkligheten. Boken innehåller också aktuella intervjuer med chefer, rekryterare och HR-proffs som berättar om hur de upplever dagens krav på ledare och vilka ledarskapsmetoder som de anser vara de bästa. I bokens andra upplaga läggs mer fokus på agila arbetssätt och praktiska verktyg som dagens ledare har stor nytta av i ett allt mer komplext arbetsliv. Med uppdaterade övningar och aktuella intervjuer får läsaren på ett enkelt och pragmatiskt sätt en insyn i de förutsättningar som gäller för ledare i olika organisationsstrukturer.

Ny Chef vänder sig till dig som fått erbjudande att bli chef, till dig som är ny i uppdraget eller till dig som vill veta mer om vad chefs- och ledarskapsrollen innebär. Boken kan också med fördel användas av ledare utan chefsmandat, exempelvis projektledare och processledare.

Boken är skriven av Eva Norrman Brandt. Författaren har mångårig erfarenhet som organisationskonsult, ledarutvecklare och tidigare psykoterapeut. Eva är doktorand inom området förändring och ledarskap, och är verksam som konsult och forskare på IPF Uppsala.Nedladdningar:561
Besök:848

Läs boken Ny chef i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Ny chef pdf download
Ny chef e-bok apple
Ny chef bok pdf svenska
Ny chef epub books download
Ny chef las online bok
svenska Ny chef pdf
Ny chef book online
Ny chef book på svenska
Ny chef audiobook svenska gratis
Ny chef pa svenska pdf free download
Ny chef på svenska pdf
Ny chef on kindle
Ny chef epub on ipad
Ny chef svenska audiobook free
Ny chef ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *