>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789144095707
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2014-06-10
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 9537,99 KB

Obstetriken är ett av medicinens äldsta ämnesområden och innefattar i dag inte bara ”förlossningskonst” utan allt från basal fysiologi till vård under graviditet och förlossning. Denna rikt illustrerade lärobok i flerfärgstryck berör inte bara traditionella aspekter på ämnet obstetrik utan avhandlar även föräldrar- barninteraktionen och omvårdnad under graviditet och förlossning. Boken tar också upp embryologi, perinatal patologi, fosterdiagnostik, komplicerade graviditeter och förlossning. Dessutom berörs livsstilsfaktorer, drogmissbruk och betydelsen av fostermiljön för individens framtida hälsa. Det finns utförliga kapitel om ultraljudsdiagnostik, fosterövervakning under graviditet och förlossning, obstetriska ingrepp, etik, psykologiska faktorer, juridiska aspekter och obstetrik i ett historiskt och internationellt perspektiv.

Obstetrik är produkten av ett unikt samarbete mellan ett åttiotal specialkunniga läkare och barnmorskor inom svensk obstetrik samt sjukgymnaster, epidemiologer och jurister. I denna andra upplaga av Obstetrik är samtliga kapitel uppdaterade och delvis omskrivna och dessutom har ett nytt kapitel om hudsjukdomar under graviditet tillkommit.

Boken vänder sig till studerande på läkarutbildningen samt till läkare och barnmorskor verksamma inom öppen och sluten vård. Den kan även användas som fördjupnings- och referensbok.Nedladdningar:596
Besök:769

Läs boken Obstetrik i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Obstetrik pdf download
Obstetrik e-bok apple
Obstetrik bok pdf svenska
Obstetrik epub books download
Obstetrik las online bok
svenska Obstetrik pdf
Obstetrik book online
Obstetrik book på svenska
Obstetrik audiobook svenska gratis
Obstetrik pa svenska pdf free download
Obstetrik på svenska pdf
Obstetrik on kindle
Obstetrik epub on ipad
Obstetrik svenska audiobook free
Obstetrik ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *