>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789175037035
Språk:Svenska
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 1788,15 KB

Där de döda inte försvinner

I Mossmarken, i den ödsliga trakten mellan Dalsland och Värmland, begravdes en gång i tiden offer till gudarna. Hit kommer den unga biologen Nathalie för att göra fältexperiment till sin doktorsavhandling om våtmarker. Snart står det dock klart att hennes egentliga ärende är mer personligt, och när en vän hittas halvt medvetslös och nedsjunken i mossen korsas hennes väg med den internationellt erkända fotokonstnären Maya Linde som även arbetar som polisfotograf. I takt med att Maya börjar intressera sig för de märkliga saker som sker ute på mossen, samlar Nathalie mod att konfrontera sitt förflutna. De rör sig båda fram genom minnets och markernas djupa lager, mot chockerande upptäckter och länge dolda sanningar.
Det mest märkvärdiga med torvmossar som den i Mossmarken är inte att järnålderns folk begravde människooffer till gudarna i dem, utan att kropparna inte förmultnar – hår, kläder och anletsdrag bevaras genom årtusenden. Rykten säger att de döda i Mossmarken därför aldrig kommit till ro. Att de ständigt hungrar efter nya offer, och att människor försvinner spårlöst än idag.
Offermossen är en suggestiv berättelse om sankmarker, biologi, barndom, död – och vad som egentligen är verkligt och närvarande.Nedladdningar:451
Besök:935

Läs boken Offermossen i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Offermossen pdf download
Offermossen e-bok apple
Offermossen bok pdf svenska
Offermossen epub books download
Offermossen las online bok
svenska Offermossen pdf
Offermossen book online
Offermossen book på svenska
Offermossen audiobook svenska gratis
Offermossen pa svenska pdf free download
Offermossen på svenska pdf
Offermossen on kindle
Offermossen epub on ipad
Offermossen svenska audiobook free
Offermossen ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *