>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2017-08-14
ISBN-10:9789144102795
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 6631,15 KB

”Det var den bästa boken i omvårdnad som jag har läst” skriver en av de före detta specialistsjuksköterskestudenter som har förhandsgranskat Omvårdnad & äldre. Boken belyser äldre personers hälsa och ohälsa och bygger på sammanlagt 27 svenska forskares beskrivningar av det aktuella kunskapsläget. De flesta författare har sin utgångspunkt i omvårdnad, men bland författarna återfinns även företrädare för medicin, oral hälsa, kulturgeografi, filosofi, socialt arbete, gerontologi, medicinsk etik, arbetsterapi och fysioterapi.

Omvårdnad & äldre vänder sig till sjuksköterskestudenter på såväl grund- som specialistutbildning, men även till kliniskt verksamma sjuksköterskor och andra yrkesgrupper inom fältet.

År 2017 tilldelades boken Kurslitteraturprisets hederspris med följande motivering: ”För en heltäckande grundbok, som med gedigen vetenskaplig tyngd, avhandlar ett område som är högaktuellt såväl i dag som under många år framöver. Andelen äldre ökar och många lever allt längre med långvariga sjukdomar. Detta ställer nya krav på sjuksköterskan och omvårdnaden. Boken är helt anpassad till dessa nya förutsättningar där de senaste forskningsresultaten kombineras med konkreta omvårdnadsåtgärder. Verket är mycket välskrivet, med den äldre personen ständigt i centrum.”Nedladdningar:497
Besök:784

Läs boken Omvårdnad & äldre i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Omvårdnad & äldre pdf download
Omvårdnad & äldre e-bok apple
Omvårdnad & äldre bok pdf svenska
Omvårdnad & äldre epub books download
Omvårdnad & äldre las online bok
svenska Omvårdnad & äldre pdf
Omvårdnad & äldre book online
Omvårdnad & äldre book på svenska
Omvårdnad & äldre audiobook svenska gratis
Omvårdnad & äldre pa svenska pdf free download
Omvårdnad & äldre på svenska pdf
Omvårdnad & äldre on kindle
Omvårdnad & äldre epub on ipad
Omvårdnad & äldre svenska audiobook free
Omvårdnad & äldre ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *