>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2016-05-25
Språk:Svenska
ISBN-10:9789188107077
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 5164,67 KB

Västvärldens agerande i Mellanöstern har under flera generationer skapat grogrund för misstänksamhet, bitterhet och i många fall hat gentemot väst. Trötta på att pressas, splittras och utnyttjas av väst bestämmer sig några muslimska ledare för att de en gång för alla ska skaka av sig det västerländska oket och samtidigt skapa en ny världsmakt. Västvärlden ska splittras och först ut är Västeuropa och EU. De ska få erfara vad Iraks och Afghanistans befolkning fått utstå: bomber, prickskyttar, lönnmord, övergrepp. Kort sagt: terror.

I största hemlighet rekryteras och tränas över tusen män till samma höga förmåga som världens främsta militära elitförband. Deras mål: att störta västvärlden i kaos och på sikt bana väg för en ny muslimsk stormakt.

Operation Saif är en skräckvision i romanform om de möjliga konsekvenserna av organiserad terrorism och den sårbarhet vi själva byggt in i våra samhällen. Det är också en tankeställare till västvärldens medborgare om vad vårt agerande i Mellanöstern kan skapa. Det som kallas The war on terror motverkar alltför ofta sina egna syften eftersom varje terrorist som dödas skapar flera nya.

Under pseudonymen Adrian Andersson gav Erik Lewin 2012 själv ut boken Operation Scimitar. Operation Saif är en redigerad och omarbetad version av Operation Scimitar. Inte minst har den anpassats efter de senaste årens händelseutveckling.

Erik Lewin har tidigare skrivit Almedalen har fallit som gavs ut sommaren 2015 och fick stor uppmärksamhet. Erik har mer än tjugofem års erfarenhet från underrättelse- och säkerhetsarbete. Som tjugofemåring rekryterades han till Sveriges hemliga elitförband SIG (numera en del av SOG) när det startades. Det senaste decenniet har Erik Lewin arbetat som säkerhetsrådgivare i bland annat Mellanöstern och Centralasien, och han är numera vd för ett säkerhetsföretag.Nedladdningar:559
Besök:986

Läs boken Operation Saif i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Operation Saif pdf download
Operation Saif e-bok apple
Operation Saif bok pdf svenska
Operation Saif epub books download
Operation Saif las online bok
svenska Operation Saif pdf
Operation Saif book online
Operation Saif book på svenska
Operation Saif audiobook svenska gratis
Operation Saif pa svenska pdf free download
Operation Saif på svenska pdf
Operation Saif on kindle
Operation Saif epub on ipad
Operation Saif svenska audiobook free
Operation Saif ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *