>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789174379303
Utgivningsdatum:
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 3435,14 KB

Optimal viktminskning är den senaste uppdateringen av Anki Sundins storsäljare som är skriven för dig som vill uppnå en hållbar viktminskning. Här presenterar Anki Minimålsdieten, en sammanställning av både vedertagen och nydanande forskning inom kost- och näringslära som går hand i hand med hennes eget motto: vetenskaplig förankring med individuell anpassning.

Inom ramen för Minimålsdieten går Anki igenom kost- och näringslära och ger praktiska råd om hur du uppnår en hållbar viktminskning. I boken hittar du dessutom menyförslag och recept som passar dig utifrån dina förutsättningar och mål.
Minimålsdieten är ingen ny modediet. Den handlar helt enkelt om kost- och näringslära i vardagen och hur vi kan förändra vårt beteende för att uppnå en hållbar viktminskning. Boken svarar på frågor som: Hur ökar man sin fettförbränning? Vad är GI och GL och hur använder man dem – egentligen? Vad är kalorier och vad är det som är så speciellt med dem? Du får veta vad kolhydrater, fett och protein är, och hur alkohol och sötningsmedel påverkar kroppen. Det ingår även en överskådlig guide om vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Optimal viktminskning är skriven på det lättsamma och samtidigt djupt kunniga sätt som har blivit Anki Sundins signum genom hennes författarkarriär. Med sina djupa kunskaper beskriver hon hur du kan åstadkomma en bestående viktminskning. Det här är boken för dig som är redo att sätta igång med din hälsosamma och långsiktiga viktminskning direkt.Nedladdningar:224
Besök:878

Läs boken Optimal viktminskning i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Optimal viktminskning pdf download
Optimal viktminskning e-bok apple
Optimal viktminskning bok pdf svenska
Optimal viktminskning epub books download
Optimal viktminskning las online bok
svenska Optimal viktminskning pdf
Optimal viktminskning book online
Optimal viktminskning book på svenska
Optimal viktminskning audiobook svenska gratis
Optimal viktminskning pa svenska pdf free download
Optimal viktminskning på svenska pdf
Optimal viktminskning on kindle
Optimal viktminskning epub on ipad
Optimal viktminskning svenska audiobook free
Optimal viktminskning ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *