>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
Språk:Svenska
ISBN-10:9789175036717
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 5359,56 KB

Mörka hemligheter i guldkantade kretsar

Sjätte delen i Denise Rudbergs Elegant crime-serie är här. Den ovanliga men mycket populära deckarhjältinnan Marianne Jidhoff – medelålders änka och åklagarsekreterare – är tillbaka.

Stockholm är täckt av is och en bister kyla blåser över innerstaden som rustar inför jul. När en storslagen opera har världspremiär samlas hela den svenska kultureliten. Ett mycket välkänt konstnärspar hyllas för såväl librettot som sin regi och scenografi, men när paret lämnar premiären för att ta sig till sitt omtalade lantställe i skärgården går något fel. De försvinner spårlöst. Deras båda döttrar anmäler föräldrarna som försvunna och media dränks omedelbart av spekulationer och teorier om vad som hänt det hyllade paret. Åklagarsekreterare Marianne Jidhoff som besökte operapremiären tillsammans med sina kollegor dras omedelbart in i den glödheta utredningen.

Några veckor senare mördas oförklarligt en kvinna på ett äldreboende. Ett meddelande på brottsplatsen leder Marianne Jidhoff, kriminalkommissarie Torsten Ehn och kriminalassistent Augustin Madrid in i en utredning med makt och politik i centrum. Och plötsligt verkar mordfallet ha kopplingar till konstnärsparets mystiska försvinnande. Marianne och hennes kollegor får många trådar att dra i mitt i ett kallt och mörkt Stockholm.

Denise Rudberg tar oss än en gång med in i guldfoajéer och sammetsklädda salonger där kultureliten konspirerar och makthavare utövar ett avancerat socialt spel. Krypande spänning och elegant underhållning i en värld där en vacker yta döljer många mörka hemligheter.

”På sex meters djup är sjätte boken i hennes ”elegant crime”-serie om åklagarsekreterare Marianne Jidhoff och den är välskriven och snabbläst. Språket flyter och trådarna vävs samman på ett skickligt sätt. Intrigen håller hela vägen och pusselbitarna faller på plats samtidigt för både
utredarna och läsaren.!”
BTJNedladdningar:532
Besök:689

Läs boken På sex meters djup i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
På sex meters djup pdf download
På sex meters djup e-bok apple
På sex meters djup bok pdf svenska
På sex meters djup epub books download
På sex meters djup las online bok
svenska På sex meters djup pdf
På sex meters djup book online
På sex meters djup book på svenska
På sex meters djup audiobook svenska gratis
På sex meters djup pa svenska pdf free download
På sex meters djup på svenska pdf
På sex meters djup on kindle
På sex meters djup epub on ipad
På sex meters djup svenska audiobook free
På sex meters djup ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *