>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2017-07-25
ISBN-10:9789127151925
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 5191,81 KB

En thriller i sektmiljö, för läsare av »Gone Girl« och »Kvinnan på tåget«. Du kommer aldrig att se på äktenskapet på samma sätt igen

Nygifta Alice och Jake får ett märkligt erbjudande av en man de träffar på sitt bröllop: att de ska gå med i något han kallar Pakten. Målet för Pakten är tydligt: att hjälpa varandra till lyckliga livslånga äktenskap. Här finns personer från samhällets toppskikt, som delar allt men låtsas att de inte känner varandra om de råkas på stan.

Till en början verkar reglerna rimliga: Svara alltid i telefon när din partner ringer. Planera en gemensam resa minst en gång i kvartalet. Nämn aldrig Pakten för någon utomstående.

Alice och Jake sveps till en början med i gemenskapen och auran av framgång. Tills en av dem bryter mot en regel.

När det går upp för dem vad det är för slags kontrakt de har skrivit under, börjar deras nya liv att framstå som en ond dröm.

Pakten, liksom äktenskapet, är något man förbinder sig till på livstid. Och de andra paren är beredda att ta till vilka medel som helst för att helga målet.

MICHELLE RICHMOND är författare till sex böcker. The Year of Fog blev en New York Times bestseller. Hon bor i norra Kalifornien med sin familj. Pakten (engelsk titel The Marriage Pact) utkommer den 25 juli 2017 i USA och samma datum i Sverige. Den översätts till mer än tjugo språk och filmrättigheterna är sålda till 20th Century-Fox.Nedladdningar:251
Besök:681

Läs boken Pakten i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Pakten pdf download
Pakten e-bok apple
Pakten bok pdf svenska
Pakten epub books download
Pakten las online bok
svenska Pakten pdf
Pakten book online
Pakten book på svenska
Pakten audiobook svenska gratis
Pakten pa svenska pdf free download
Pakten på svenska pdf
Pakten on kindle
Pakten epub on ipad
Pakten svenska audiobook free
Pakten ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *