>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789163879852
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 1179,76 KB

ACTION, DRAMA OCH MAGI I DEL 3 AV”PAX”!

Lika beroendeframkallande som Harry Potter, lika blodisande som Hungerspelen. Kritikerhyllade PAX-serien skrivs av spänningsförfattaren Åsa Larsson, känd för sina kriminalromaner om Rebecka Martinsson, tillsammans med författaren och forskaren, Ingela Korsell, och illustreras av serietecknaren bakom bland annat Batman – Henrik Jonsson. De två första delarna toppade omedelbart alla bästsäljarlistor och har sålts till ett tjugotal länder runtom i världen, och segertåget fortsätter i den spännande Mylingen!

Del tre i serien tar vid precis där Grimmen, den andra boken i serien, slutade. De utvalda bröderna Viggo och Alrik har kämpat mot en kyrkogrim, och Alrik är svårt skadad. Onda krafter har angripit det magiska och hemliga biblioteket. Halloween och Alla helgonsdagen är i antågande – tiden då oknytt och spöken blir extra starka i sina krafter och förmågor. Och nu har en av dem bestämt sig för att utkräva sin hämnd. Hur ska bröderna kunna stoppa det och vem är den där mystiska Iris egentligen…?

Tiden pulsar. Mörkret vandrar in. ”PAX” har alla ingredienser av en modern nordisk klassiker. Det är ett unikt urban fantasy-epos för mellanåldern, fyllt med drama, magi och action och utspelar sig mitt i dagens Mariefred.

Nidstången och Grimmen är de två första delarna i serien. Bok 3, Mylingen och bok 4, Bjäran, utkommer samtidigt våren 2015.

”Först en allmän varning: läsning av denna fantasythrillerserie kan leda till allvarligt läsberoende. /…/De två inledande delarna i Paxserien är utan tvekan det mest nagelbitande, bladvändartvingande jag läst för denna lite yngre målgrupp. Det är helt enkelt oförskämt spännande. ”
Dagens Nyheter, Steven EkholmNedladdningar:262
Besök:716

Läs boken Pax. Mylingen i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Pax. Mylingen pdf download
Pax. Mylingen e-bok apple
Pax. Mylingen bok pdf svenska
Pax. Mylingen epub books download
Pax. Mylingen las online bok
svenska Pax. Mylingen pdf
Pax. Mylingen book online
Pax. Mylingen book på svenska
Pax. Mylingen audiobook svenska gratis
Pax. Mylingen pa svenska pdf free download
Pax. Mylingen på svenska pdf
Pax. Mylingen on kindle
Pax. Mylingen epub on ipad
Pax. Mylingen svenska audiobook free
Pax. Mylingen ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *