>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
Språk:Svenska
ISBN-10:9789163879869
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 9155,53 KB

BLODISANDE SPÄNNING I ”PAX” DEL 6 – NÄCKEN!

Det är dags för vårens största bokfest när vi når fram till bok nummer 6 – Näcken, i det unika urban fantasy-eposet ”PAX”! Böckerna som tagit Sverige med storm och som är barnens favoritläsning är skapade av deckardrottningen ÅSA LARSSON, känd för sina kriminalromaner om Rebecka Martinsson, tillsammans med författaren och forskaren, INGELA KORSELL. De hyllade illustrationerna står ingen mindre än serietecknaren bakom Batman för – HENRIK JONSSON.

Något går väldigt fel när mellanstadiet på Mariefreds skola har temadag ute på Mälarens is. Iris påstår att det är Näcken som ligger bakom händelserna, och fast Viggo och Alrik tycker att Iris är den asjobbigaste personen i universum så inser de att hon har rätt. Näcken, ett vattenväsen, som dränker sina offer bara för skojs skull. Samtidigt har det kommit en ny slottsfogde till Gripsholms slott, men det är något skumt med honom. Och vad har hänt med Hej-Henry, som inte är sig själv längre? Alrik och Viggo måste utmana sina djupaste rädslor för att hantera situationen, men räcker det? Dessutom har pojkarnas mamma dykt upp i Mariefred … med värsta överraskningen!

Lika beroendeframkallande som Harry Potter, lika blodisande som Hungerspelen. Redan kultförklarade ”PAX”-serien befäster sin plats på den litterära himlen och fortsätter sitt segertåg genom världen.

Nidstången, Grimmen, Mylingen, Bjäran och Gasten är de första delarna i serien som totalt ska bli tio böcker. Läs mer om Viggo, Alrik och skaparna bakom ”PAX” på: http://www.bonniercarlsen.se/paxNedladdningar:269
Besök:664

Läs boken Pax. Näcken i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Pax. Näcken pdf download
Pax. Näcken e-bok apple
Pax. Näcken bok pdf svenska
Pax. Näcken epub books download
Pax. Näcken las online bok
svenska Pax. Näcken pdf
Pax. Näcken book online
Pax. Näcken book på svenska
Pax. Näcken audiobook svenska gratis
Pax. Näcken pa svenska pdf free download
Pax. Näcken på svenska pdf
Pax. Näcken on kindle
Pax. Näcken epub on ipad
Pax. Näcken svenska audiobook free
Pax. Näcken ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *