>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789144110035
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2015-06-10
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 9945,67 KB

Det här bokpaketet är speciellt framtaget för Swedsec-utbildningar och inkluderar både Placeringsrådgivning och Placeringsrådgivning – övningsbok av Gabriel Oxenstierna till ett rabatterat pris. Böckerna är uppdaterade för att möta de kunskapskrav som Swedsec ställer på rådgivare.

Hur fungerar de finansiella marknaderna, vilka värdepapper finns det – och vilka är deras viktigaste egenskaper och risker? Den här boken ger svaren, med utförliga beskrivningar av hur aktier, obligationer, fonder, derivat och andra värdepapper hanteras och omsätts.

Boken har genom åren blivit ett standardverk i utbildningen av placeringsrådgivare och andra finansiella rådgivare. Denna trettonde upplaga täcker de krav som ställs i Swedsecs licensieringstest för rådgivare. Bokens centrala tema är finansiell rådgivning till privatpersoner, och riktar sig därmed särskilt till placeringsrådgivare – men är även lämplig för envar som söker aktuell kunskap om finansiella marknader, om värdepapper och om lämpliga strategier för placeringar. Läsaren ges insikter om alla aspekter på finansiell ekonomi som är nödvändiga för att i grunden själv förstå hur finansmarknaden fungerar, och för att ge råd om placeringar.

Boken är uppdaterad jämlikt med det aktuella regelverket på finansmarknaden, särskilt de stora förändringarna som skett i regelverket för fonder under de senaste åren. Även den snabba produktutvecklingen är utförligt behandlad, t.ex. vad gäller börshandlade fonder och strukturerade produkter. Finans- och skuldkriserna har vidare förändrat bokens fokus på risker och riskhantering. Portföljläran har fått en utförligare behandling. Etik och normbildning inom finansbranschen är ett aktualiserat område som också behandlas i boken. Boken har även kompletterats med material om försäkringar och försäkringsförmedling.

Placeringsrådgivning – övningsbok är ett utmärkt komplement till Oxenstierna Placeringsrådgivning. Den består av ett antal instuderings- och övningsfrågor med svar till varje kapitel. Dessa har använts i undervisningsverksamhet genom åren och visat sig vara ett lika effektivt som populärt stöd för inlärningen. I övningsboken finns även ett antal kortare praktikfall och diskussionsfrågor.
Placeringsrådgivning ingår i ”Bank & Försäkring – IFU” som är titlar vilka Studentlitteratur ger ut i samarbete med IFU, en del av IFL vid Handelshögskolan i Stockholm.Nedladdningar:392
Besök:982

Läs boken Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok pdf download
Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok e-bok apple
Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok bok pdf svenska
Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok epub books download
Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok las online bok
svenska Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok pdf
Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok book online
Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok book på svenska
Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok audiobook svenska gratis
Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok pa svenska pdf free download
Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok på svenska pdf
Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok on kindle
Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok epub on ipad
Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok svenska audiobook free
Placeringsrådgivning – paket – Huvudbok och övningsbok ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *