>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789175471679
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2014-11-28
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 4865,11 KB

ATT DEN GAMLE MANNEN HADE SÅ MYCKET BLOD I SIG!

Den åldrade miljonären Simeon Lee har tre vuxna söner. Alla lika försummade som fyllda av hat mot varandra och sin far. Väl medveten om detta finner Simeon en sadistisk tillfredsställelse i att samla den dysfunktionella familjen för att fira jul tillsammans. Fast i sin rullstol ägnar han högtiden åt att utdela trakasserier och det råder ingen brist på konflikter i familjen. Men när Simeon hittas ihjälslagen går ändå ingenting ihop.

Från sitt stilla julfirande kallas Hercule Poirot till familjen Lees gods. Allt efter som han lägger ihop bitarna i mysteriet nystas fler mörka hemligheter upp än vad familjen skulle önska.

Poirots jul utkom år 1938 och mottogs med mycket fina recensioner. I Sverige har boken oförtjänt hamnat i skymundan trots att den anses vara en av Agatha Christies främsta romaner.

Agatha Christies romaner har sedan flera år varit out-of-print. Med start hösten 2014 kommer nyöversättningar ut av den stora deckarförfattarinnans verk.

I nyöversättning av Helen Ljungmark har Agatha Christies romaner fått en enhetlighet som spänner över författarskapet. Förlegade begrepp har moderniserats utan att böckerna har förlorat en språklig förankring till den tid då de skrevs. Samtidigt har en brittisk underfundighet som tidigare förbisetts lyfts fram.

Först ut är: Mordet på Orientexpressen och Huset på udden i september 2014 följt av Och så var de bara en i november, Poirots jul i december och Döden på Nilen, Badortsmysteriet, Fem små grisar och Miss Marples mysterier under 2015.

Serien är formgiven av Sara R. Acedo och ges ut av Bookmark Förlag.

Agatha Christie (1890-1976) är känd över hela världen som kriminalromanernas drottning. Hennes böcker har sålts i mer än tre miljarder exemplar över hela världen vilket ingen annan författare i modern tid kommer i närheten av. Totalt har Christie skrivit åttio kriminalromaner och novellsamlingar, nitton dramer samt sex romaner under pseudonymen Mary Westmacott.Nedladdningar:295
Besök:721

Läs boken Poirots jul i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Poirots jul pdf download
Poirots jul e-bok apple
Poirots jul bok pdf svenska
Poirots jul epub books download
Poirots jul las online bok
svenska Poirots jul pdf
Poirots jul book online
Poirots jul book på svenska
Poirots jul audiobook svenska gratis
Poirots jul pa svenska pdf free download
Poirots jul på svenska pdf
Poirots jul on kindle
Poirots jul epub on ipad
Poirots jul svenska audiobook free
Poirots jul ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *