>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789163895272
Utgivningsdatum:
Språk:Svenska
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 3132,21 KB

Äntligen fred!

Kriget är slut och Steffi tar studenten. Nu måste hon bestämma sig för var hon hör hemma. I Sverige, i Wien eller kanske hos släktingarna i Amerika? Steffis val blir inte lättare av att Sven dyker upp, på själva fredsdagen, och känslor hon trodde var döda vaknar på nytt. Öppet hav är den fjärde och avslutande delen i Annika Thors rosade serie om systrarna Steffi och Nelli.
Fredsdagen i maj 1945. Göteborg firar och Steffi och Maj går med i den sjungande folkmassan. Men Steffi har svårt att riktigt dela glädjen. Det var längesedan hon hörde av sin pappa och hon är smärtsamt medveten om att tiden redan har runnit ut för väldigt många judar, för dem kom freden för sent. Samtidigt är hon jublande ung, hon klarar sin studentexamen med glans och hon möter Sven igen. De inleder ett intensivt kärleksförhållande.
Nelli är kvar på ön. Hon går ut folkskolan och vill inget hellre än att få stanna på ön hos tant Alma och farbror Sigurd. Men vill de ha henne kvar? Hon är ju inte deras barn, inte på riktigt.
Då kommer ett kort från pappa! Han är vid liv, i Wien! De bestämmer sig för att börja ett nytt liv tillsammans – i Amerika.
I böckerna om Steffi och Nelli skildras systrarnas livsöden – skolgång, vänskap, förälskelse, mognad – i skuggan av kriget, gripande, men osentimentalt. Öppet hav är den fjärde och avslutande delen. Tidigare böcker i serien är En ö i havet, Näckrosdammen och Havets djup.Nedladdningar:587
Besök:851

Läs boken Öppet hav i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Öppet hav pdf download
Öppet hav e-bok apple
Öppet hav bok pdf svenska
Öppet hav epub books download
Öppet hav las online bok
svenska Öppet hav pdf
Öppet hav book online
Öppet hav book på svenska
Öppet hav audiobook svenska gratis
Öppet hav pa svenska pdf free download
Öppet hav på svenska pdf
Öppet hav on kindle
Öppet hav epub on ipad
Öppet hav svenska audiobook free
Öppet hav ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *