>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2016-10-12
ISBN-10:9789172351011
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 5787,16 KB

Peter Singers klara och innehållsrika bok Praktisk etik har alltsedan den första utgivningen 1979 varit den klassiska introduktionen till tillämpad etik, och översatts till många språk.

Bland bokens frågor finns sådana som direkt rör våra individuella handlingar. Är det försvarbart att köpa lyxvaror åt mig själv när andra svälter eller dör i sjukdomar som är lätta att bota? Bör jag avstå från kött som produceras i djurfabriker? Gör jag fel om mitt ekologiska fotavtryck är större än det globala genomsnittet? Andra frågor rör oss som medborgare i demokratiska samhällen: frågor om jämlikhet och om diskriminering på grund av ras, kön eller etnisk tillhörighet- om djurförsök och användning av mänskliga embryon för forskning- om eutanasi och prioriteringar inom vården- om politiskt våld, krig och terrorism och om vad vi kan och bör göra för att komma tillrätta med miljöproblemen.

Peter Singer har kallats världens mest inflytelserika filosof. Han klarlägger de relevanta argumenten överskådligt och lättfattligt, med starkt engagemang men utan ideologiska bindningar. Han frilägger de filosofiska rötterna till dagens kontroverser, där den yttersta nöd parad med blixtsnabb teknisk utveckling och ekonomiskt överflöd ställer moralens frågor på sin spets.

Till den tredje upplagan har författaren reviderat och uppdaterat hela boken, och dess- utom lagt till ett nytt kapitel om klimatetik, en av vår tids viktigaste etiska utmaningar. Den presenteras i en helt ny översättning till svenska av Jim Jakobsson.Nedladdningar:516
Besök:935

Läs boken Praktisk etik i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Praktisk etik pdf download
Praktisk etik e-bok apple
Praktisk etik bok pdf svenska
Praktisk etik epub books download
Praktisk etik las online bok
svenska Praktisk etik pdf
Praktisk etik book online
Praktisk etik book på svenska
Praktisk etik audiobook svenska gratis
Praktisk etik pa svenska pdf free download
Praktisk etik på svenska pdf
Praktisk etik on kindle
Praktisk etik epub on ipad
Praktisk etik svenska audiobook free
Praktisk etik ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *