>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2014-01-17
ISBN-10:9789147111282
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 5495,41 KB

Psykologi på jobbet är en praktisk handbok som ger dig vägledning och råd i en rad olika arbetspsykologiska frågor – allt från konflikter i arbetsgruppen, krishantering och rehabilitering efter en längre tids sjukskrivning till en mer proaktiv hantering kring förändringsprocesser, rekrytering och urval.

Läs mer
Du kan läsa boken i sin helhet för att skaffa dig en bra verktygslåda inför de personalfrågor du kommer att stöta på. Men boken kan också vara bra att ha till hands när du vill ha konkreta svar på olika typer av arbetsrelaterade problem.
Några exempel på områden boken tar upp:
– Förändringsprocesser
– Professionella samtal
– Att utveckla grupper
– Kris och konflikter
– Misskötsamhet
– Rekrytering och urval
Psykologi på jobbet vänder sig till chefer och ledare samt till personal med ansvar för HR-frågor.
Samtliga författare är legitimerade psykologer och har både bredd och djup inom det arbetspsykologiska fältet. De kombinerar sina gedigna akademiska kunskaper med många års arbetslivserfarenhet och har på så sätt byggt upp en diger erfarenhetsbank som de hämtat en lång rad av bokens konkreta exempel ifrån.
Sagt om boken
”I Psykologi på jobbet finns många bra tips på hur chefer kan hantera olika arbetspsykologiska frågor, till exempel ansvarsområden chef/HR, kompetensbaserad rekrytering, inköp av psykologiska tjänster, grupputvecklingsprocesser och mycket annat med avstamp i verkligheten snarare än i teoretiska modeller.” AnnCharlotte Bretan, ledarskapsutvecklare Ledarna
”Äntligen kommer boken som chefer och HR-konsulter kan använda sig av i sitt dagliga arbete. Boken är baserad på det senaste inom forskningen när det gäller exempelvis ledarskap, grupprocesser, rekrytering och andra viktiga områden inom HR. Boken har en tydlig struktur och du hittar snabbt det du söker.” Elisabeth Wettainen, personalkonsult Umeå kommun
”Boken lyfter fram det senaste inom forskning och ger en god grund gällande ett flertal viktiga HR-frågor. Den fungerar både som introduktion för den oerfarne chefen och som uppdatering för den erfarne. Lättläst och aktuell.” Tobias Harnerud, HR-chef Goodtech AB

Om författarna
Mattias Lundberg är legitimerad psykolog, psykoterapeut och docent i psykologi vid Umeå universitet. Mattias har arbetat med företagshälsovård, rekrytering och organisationsutveckling.
Niclas Kaiser är legitimerad psykolog, filosofie doktor i psykologi och konsult med erfarenheter av arbete med gruppsykologi, ledarskap, samtalsstöd och organisationsutveckling.
Stefan Söderfjäll är filosofie doktor i psykologi. Han driver företaget Ledarskapscentrum och är en auktoritet inom ledarskap och ledarskapsutveckling.
Pernilla Forsberg Tiger är legitimerad psykolog och specialiserad inom lösningsfokuserad metodik med inriktning mot organisations-, grupp- och ledarutveckling.
Anders Wahlberg är legitimerad psykolog och har under 20 år arbetat som konsult med chefsstöd, rehabilitering och psykosocial arbetsmiljö.
Louise Edberg är legitimerad psykolog och organisationskonsult med lång erfarenhet av krisstöd och krisledningsarbete i såväl stora som små företag och organisationer inom både privat och offentlig sektor.
Johan Grant är legitimerad psykolog och filosofie doktor i psykologi. Han undervisar vid Psykologiska institutionen vid Lunds Universitet och är vd på Grant & Partners.
Michael Catenacci är legitimerad psykolog och har en bakgrund som psykolog inom totalförsvaret och vid Säkerhetspolisen, där han arbetat med avancerad personbedömning för kritiska positioner.
Mattias Elg är legitimerad psykolog och vd för Assessio Psychometrics, där han leder utvecklingsarbetet av produkter för arbetslivets psykologi. Mattias har arbetat med rekryterings- och ledarutvecklingsprogram såväl nationellt som internationellt.Nedladdningar:238
Besök:699

Läs boken Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR pdf download
Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR e-bok apple
Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR bok pdf svenska
Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR epub books download
Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR las online bok
svenska Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR pdf
Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR book online
Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR book på svenska
Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR audiobook svenska gratis
Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR pa svenska pdf free download
Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR på svenska pdf
Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR on kindle
Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR epub on ipad
Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR svenska audiobook free
Psykologi på jobbet : handbok för chefer och HR ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *