>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789144086071
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2016-10-31
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 9589,32 KB

Psykopati har i dagligt tal kommit att förknippas med människor som begår kallblodiga och fasansfulla handlingar, som till exempel seriemord, terrorattacker och bedrägerier i miljonklassen. I den här boken söker vi oss bort från alla sensationsskildringar och ger en professionell men samtidigt lättillgänglig introduktion till psykopati – vad är det och vad kan vi göra åt det?

Boken är skriven och redigerad av experter på psykopati med anknytning till Skandinavien. Med utgångspunkt i aktuell forskning undersöker författarna centrala frågor om psykopati, som bland annat hur psykopatiska personlighetsdrag yttrar sig och hur denna personlighetsstörning utvecklas. Boken behandlar också praktiska frågor som hur psykopati skiljer sig från andra psykiska störningar, hur man gör en klinisk bedömning och utredning, vilken roll psykopati spelar i juridiska sammanhang och hur man hanterar och behandlar människor med psykopati.

Boken vänder sig till studerande och yrkesaktiva inom psykologi, psykiatri, kriminologi, juridik, socialt arbete och kriminalvård, men också till en intresserad allmänhet som vill veta mer om människor med psykopati.Nedladdningar:354
Besök:755

Läs boken Psykopati i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Psykopati pdf download
Psykopati e-bok apple
Psykopati bok pdf svenska
Psykopati epub books download
Psykopati las online bok
svenska Psykopati pdf
Psykopati book online
Psykopati book på svenska
Psykopati audiobook svenska gratis
Psykopati pa svenska pdf free download
Psykopati på svenska pdf
Psykopati on kindle
Psykopati epub on ipad
Psykopati svenska audiobook free
Psykopati ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *