>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789144115108
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2017-08-14
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 5253,57 KB

I förordet till denna läroboks första upplaga, som utkom 2005, skrev redaktionen att reumatologi är en specialitet som befinner sig i en dynamisk utveckling. Detta påstående är glädjande nog än mer aktuellt i dag. Redaktionen fann därför tiden mogen för en tredje upplaga och inspirerades även av det positiva mottagandet som bokens tidigare upplagor fått. Den ursprungliga redaktionen har utökats för att bredda kompetensen.
Samtliga kapitel har genomgått omfattande revideringar, inklusive förnyelse av bildmaterialet, och många kapitel är helt nyskrivna. Boken speglar modern reumatologi och vill förmedla grundläggande kunskaper om handläggning av reumatiska sjukdomar, samtidigt som den vill ge en översiktlig kunskap om etiologi, patofysiologi och epidemiologi för sjukdomarna.
Boken har tillkommit genom ett samarbete mellan Sveriges reumatologer och representanter för yrkesgrupper som i den dagliga verksamheten samverkar kring vården av patienter med reumatiska sjukdomar. Redaktionen hoppas att den tredje upplagan av Reumatologi kommer att vara användbar inom grund- och specialist utbildningen i reumatologi, och även vid utbildningen av fysioterapeuter, arbets terapeuter, sjuksköterskor och andra yrkesgrupper inom sjukvården. Vi hoppas också att den kommer att användas som uppslagsbok av kolleger i vården som inte dagligen möter patienter med reumatiska sjukdomar, exempelvis inom primärvården.


Nedladdningar:564
Besök:672

Läs boken Reumatologi i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Reumatologi pdf download
Reumatologi e-bok apple
Reumatologi bok pdf svenska
Reumatologi epub books download
Reumatologi las online bok
svenska Reumatologi pdf
Reumatologi book online
Reumatologi book på svenska
Reumatologi audiobook svenska gratis
Reumatologi pa svenska pdf free download
Reumatologi på svenska pdf
Reumatologi on kindle
Reumatologi epub on ipad
Reumatologi svenska audiobook free
Reumatologi ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *