>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2017-09-28
Språk:Svenska
ISBN-10:9789188345578
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 1467,14 KB

EN ATLAS FÖR VILSNA SJÄLAR

Alex Schulman och Sigge Eklund har intensivt pratat med varandra i sin populära podcast under fem års tid, och trodde själva att det mesta dem emellan var sagt. Men allt ändrades när de tog sig an en lekfull utmaning att rita sina psyken i form av världskartor. När de jämförde sina kartor upptäckte de att där fanns platser de aldrig tidigare hade utforskat, både hos varandra och hos sig själva. De fortsatte att avtäcka sina inre världar, dörrar öppnades till rum som fram till dess varit stängda.

Det som började som en lek resulterade till slut i denna bok. Man skulle kunna kalla det ett försök till en fullständig atlas över deras inre. Eller helt enkelt en inblick i Alex och Sigges galna värld. Oavsett vad väntar en hisnande resa genom skratt och sorg, nöd och lust, tid och rum.

Den populärfilosofiska boken TID blev årets mest sålda biografi 2015. Nu är Alex Schulman och Sigge Eklund tillbaka med RUM – En roadtrip genom psyket.

En fiktiv karta över två vilsna själars inre världsdelar är utgångspunkten i denna lika roliga som tankeväckande odyssé. Läsaren bjuds med på en resa till platser som ”Självhatsmarkerna”, ”De förlorade möjligheternas ö”, ”Sexualitetens delta” och ”Kärlekssorgernas sjöar”. Aldrig tidigare har Alex Schulman och Sigge Eklund visat sig så naket sårbara. Rädsla, svart humor och nostalgisk melankoli blandas i en bok som trots allt mynnar ut i en hoppfull jakt på mening, harmoni och frihet.

Med vacker och underfundig formgivning presenteras författarnas inre och yttre resa. Tillsammans med illustratören Kajsa Eldstens kraftfulla och unika bilder är RUM en bok att återkomma till gång på gång.Nedladdningar:418
Besök:715

Läs boken Rum : en roadtrip genom psyket i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Rum : en roadtrip genom psyket pdf download
Rum : en roadtrip genom psyket e-bok apple
Rum : en roadtrip genom psyket bok pdf svenska
Rum : en roadtrip genom psyket epub books download
Rum : en roadtrip genom psyket las online bok
svenska Rum : en roadtrip genom psyket pdf
Rum : en roadtrip genom psyket book online
Rum : en roadtrip genom psyket book på svenska
Rum : en roadtrip genom psyket audiobook svenska gratis
Rum : en roadtrip genom psyket pa svenska pdf free download
Rum : en roadtrip genom psyket på svenska pdf
Rum : en roadtrip genom psyket on kindle
Rum : en roadtrip genom psyket epub on ipad
Rum : en roadtrip genom psyket svenska audiobook free
Rum : en roadtrip genom psyket ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *