>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789127152083
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:2018-01-10
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 1171,97 KB

Det har gått drygt tio år sedan Ingmar Bergman gick bort, och det har varit en tid av nyväckt intresse. Men det mesta som sagts och skrivits om Bergman detta gångna årtionde har rört hans person och hans biografi: fruarna, barnen, föräldrarna, husen, kärleken, ilskan och ensamheten. Därför finns det, paradoxalt nog, ett stort behov av att återvända till Bergmans konst. Och ingen har gjort det bättre, med både stor inlevelse och nykter distans, än teaterkritikern Leif Zern i boken Se Bergman från 1993.

Leif Zern utforskar Bergmans konstnärliga hantverk: hur han erövrade både språk och filmisk teknik med en stark känsla av motstånd, och vilka uttryck hans berömda samarbete med skådespelarna kunde ta sig. Till hundraårsminnet av Bergmans födelse ger vi nu ut en omarbetad och uppdaterad utgåva av Se Bergman, en nödvändig bok för den som vill återupptäcka filmkonstnären Bergman.

Leif Zern har varit verksam som litteratur- och teaterkritiker i bland annat Expressen, där han var kulturchef 1982-1993, och i Dagens Nyheter sedan 1968. Han har givit ut en rad böcker om bland annat Shakespeare och Jon Fosse, och har skrivit en kritikerrosad bok om sin far, Kaddish på motorcykel (2012).Nedladdningar:221
Besök:848

Läs boken Se Bergman i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Se Bergman pdf download
Se Bergman e-bok apple
Se Bergman bok pdf svenska
Se Bergman epub books download
Se Bergman las online bok
svenska Se Bergman pdf
Se Bergman book online
Se Bergman book på svenska
Se Bergman audiobook svenska gratis
Se Bergman pa svenska pdf free download
Se Bergman på svenska pdf
Se Bergman on kindle
Se Bergman epub on ipad
Se Bergman svenska audiobook free
Se Bergman ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *