>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
Språk:Svenska
ISBN-10:9789100173982
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 7661,84 KB

Avdelning Q håller som vanligt till i Köpenhamnspolisens källarrum, men står nu inför stora utmaningar. Dels vad gäller arbetet, men också på det personliga planet. Gruppens sammanhållande länk Rose har nämligen sjunkit ner i en psykos vars trådar leder långt tillbaka in ett mörkt förflutet. Ett förflutet där ett grymt brott kan ha begåtts.

Det har kommit ledningen till känna att uppklarningsstatistiken för Avdelning Q ligger långt under det förväntade. Utan Roses hjälp måste de tre återstående medlemmarna – den karismatiske ledaren Carl Mørck, mystiske Assad och det senaste tillskottet Gordon – kämpa för att övertyga dem om att de ska få fortsätta sitt arbete. Samtidigt hittas en äldre kvinna mördad i Kongens Have och en galen bilist har inlett en dödlig jakt på unga kvinnor, medan nya brott planeras på en helt annan plats. Har händelserna ingenting med varandra att göra, eller finns ett samband begravt någonstans?

Jussi Adler-Olsen har inte tappat farten. Tvärtom. I den sjunde boken om Carl Mørck och cold case- avdelning Q är spänningen maxad. […] Adler-Olsen är en så skicklig berättare att man knappt hinner andas.”
Ystads AllehandaNedladdningar:457
Besök:628

Läs boken Selfies i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Selfies pdf download
Selfies e-bok apple
Selfies bok pdf svenska
Selfies epub books download
Selfies las online bok
svenska Selfies pdf
Selfies book online
Selfies book på svenska
Selfies audiobook svenska gratis
Selfies pa svenska pdf free download
Selfies på svenska pdf
Selfies on kindle
Selfies epub on ipad
Selfies svenska audiobook free
Selfies ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *