>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789173370837
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 4873,71 KB

I början av 1980-talet begick australiensaren Gregory David Roberts en rad väpnade rån för att bekosta sitt heroinmissbruk. Han åkte fast men lyckades rymma från ett av Australiens mest välbevakade fängelser. På falskt pass tog han sig sedan till Indien och anonymiteten i den myllrande miljonstaden Bombay.

Shantaram är Gregory David Roberts egen berättelse från de händelserika och omtumlande åren som förrymd fånge i Bombays undre värld. I ett av stadens slumområden öppnar han en sjukvårdsmottagning för att hjälpa de fattiga och nödställda. Han arbetar för maffian som pengatvättare och förfalskare av pass och han följer med en expedition till Afghanistan under ledning av maffialedaren Abdel Khader Khan för att förse mujaheddin med vapen i kampen mot ryssarna. Han kastas i indiskt fängelse och får utstå svår tortyr och svält. I den grönögda mystiska Karla möter han kärleken.

Shantaram är ett niohundra sidor långt spännande läsäventyr och en varm och innerlig kärleksförklaring till staden Bombay och dess människor. Det är en rå och hård värld Roberts beskriver, men det är en värld där kärleken, lojaliteten och vänskapen står i centrum och övervinner allt.Nedladdningar:529
Besök:829

Läs boken Shantaram i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Shantaram pdf download
Shantaram e-bok apple
Shantaram bok pdf svenska
Shantaram epub books download
Shantaram las online bok
svenska Shantaram pdf
Shantaram book online
Shantaram book på svenska
Shantaram audiobook svenska gratis
Shantaram pa svenska pdf free download
Shantaram på svenska pdf
Shantaram on kindle
Shantaram epub on ipad
Shantaram svenska audiobook free
Shantaram ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *