>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789163896330
Språk:Svenska
Utgivningsdatum:
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 6934,31 KB

Pakten är bruten – nu slår havet tillbaka!

Sjörök är andra delen i Camilla och Viveca Stens kritikerhyllade rysarserie för slukaråldern. Övernaturligheter hämtade från nordisk folktro möter skärgårdsskrock och bäddar för sträckläsning.

Det är mars och en tung, oförsonlig dimma vilar över havet. Enligt de äldre på öarna är tjockan, som dimman kallas i skärgården, ett förebud om att hemska saker snart ska hända. Men vad är orsaken? Är det ett naturfenomen eller en konsekvens av miljöförstöringen? Eller handlar det om något långt farligare?

Tuva verkar vara den enda som inser att tjockan hänger samman med att en varelse från det förgångna. En varelse som har väckts från sin dvala och nu är rasande på människorna och förbereder sin hämnd.

Den enda som kan försöka stoppa den annalkande katastrofen är Tuva. Men hur ska hon orka, när hennes mamma inte vill kännas vid hennes sanna natur, när pappa mest dricker öl och tycker synd om sig själv och Rasmus – hennes allra bästa vän – plötsligt sviker henne?

”Djupgraven är en av årets mest spännande ungdomsböcker, en ödslig skärgård har sällan känts så full av liv.” Dagens Nyheter om bok ett i triloginNedladdningar:343
Besök:635

Läs boken Sjörök i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Sjörök pdf download
Sjörök e-bok apple
Sjörök bok pdf svenska
Sjörök epub books download
Sjörök las online bok
svenska Sjörök pdf
Sjörök book online
Sjörök book på svenska
Sjörök audiobook svenska gratis
Sjörök pa svenska pdf free download
Sjörök på svenska pdf
Sjörök on kindle
Sjörök epub on ipad
Sjörök svenska audiobook free
Sjörök ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *