>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<ISBN-10:9789189336766
Utgivningsdatum:
Språk:Svenska
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 3941,44 KB

Vad tusan har Ahola ätit idag? frågade Fabrizio. VM-titeln höll på att rinna mig ur händerna. Jag var stark, oerhört stark, men mäktade inte med Mika Aholas fart. Trots att det kändes tungt gav jag inte upp. Och det är mitt kännetecken, att aldrig ge upp. Tävlingen är aldrig över förrän mållinjen passerats. Anders Eriksson är med sina sju VM-guld en av världens genom tiderna bästa enduroförare. I skolan skrev Anders en uppsats om att han skulle bli världsmästare. Så blev det. Men hur lyckades han ta sig till toppen och hålla sig kvar år efter år?

Vi får följa Anders framgångsrika resa i den stentuffa motorcykelsporten som ställer enormt höga krav om du vill bli bäst. Han skadades mycket svårt under en träningsolycka i Finland 2005, som kunde kostat honom livet. Skulle han kunna tävla igen?

Boken ger en inblick i allt hårt arbete och alla uppoffringar som krävts. Den fångar också härliga och fantastiska ögonblick under Anders tid som proffs och fabriksförare i Sverige, Italien och Tyskland. I Mästarnas mästare deltog Anders Eriksson 2016 och kom på tredje plats. Samma år var han även med i I huvudet på Gunde Svan och Fångarna på Fortet .

Författaren Johan Ahlberg har i över 20 års tid jobbat som journalist och testförare på flera av landets främsta motorcykeltidningar. Han har under många år följt Anders Erikssons tävlingskarriär med stort intresse, och själv genomfört ett antal endurotävlingar, bland annat Gotland Grand National och Novemberkåsan.

Provläs på provlas.se

https://www.provlas.se/bladdra/9789189336766/Nedladdningar:574
Besök:856

Läs boken "Skjorta rätt ut!" i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
"Skjorta rätt ut!" pdf download
"Skjorta rätt ut!" e-bok apple
"Skjorta rätt ut!" bok pdf svenska
"Skjorta rätt ut!" epub books download
"Skjorta rätt ut!" las online bok
svenska "Skjorta rätt ut!" pdf
"Skjorta rätt ut!" book online
"Skjorta rätt ut!" book på svenska
"Skjorta rätt ut!" audiobook svenska gratis
"Skjorta rätt ut!" pa svenska pdf free download
"Skjorta rätt ut!" på svenska pdf
"Skjorta rätt ut!" on kindle
"Skjorta rätt ut!" epub on ipad
"Skjorta rätt ut!" svenska audiobook free
"Skjorta rätt ut!" ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *