>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2016-08-12
Språk:Svenska
ISBN-10:9789147122196
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 8779,19 KB

Kunskap och medvetenhet om hur skolan på bästa sätt tar till vara elevernas olikheter är viktigt för alla som arbetar i skolan. Boken beskriver hur vi kan utveckla mottagande och undervisning av nyanlända, och bygger på verksamhetsnära forskning med praktisk-pedagogisk inriktning.

Läs mer
Antalet nyanlända elever i den svenska skolan har ökat snabbt de senaste åren. Skolans möte med nyanlända beskriver hur vi kan utveckla mottagande och undervisning av nyanlända.
Vad innebär det att möta nyanlända elever? Hur ser sammanhang och betingelser ut för en lyckad undervisning och inkludering? Hur kan arbetet med nyanlända enligt vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet utvecklas?
Kunskap och medvetenhet om hur skolan på bästa sätt tar till vara elevernas olikheter är viktigt för alla som arbetar i skolan. Boken bygger på verksamhetsnära forskning med praktisk-pedagogisk inriktning. Boken ger bland annat goda exempel på interkulturell och språkstödjande undervisning.
Boken vänder sig till lärarutbildningar på alla nivåer inom den obligatoriska skolan och gymnasiet, dvs. till lärarstudenter och lärarutbildare. Den lämpar sig också väl för fortbildning av lärare, skolledare, annan skolpersonal, skolhuvudmän, politiker och beslutsfattare. Alla som möter nyanlända eller intresserar sig för hur vi kan utveckla skolverksamheten kring nyanlända kan få inspiration av innehållet.

Om författarna
Pirjo Lahdenperä är professor i pedagogik med inriktning mot styrning och ledning vid Mälardalens högskola. Eva Sundgren är professor i svenska språket med inriktning mot sociolingvistik vid Mälardalens högskola.Nedladdningar:369
Besök:755

Läs boken Skolans möte med nyanlända i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Skolans möte med nyanlända pdf download
Skolans möte med nyanlända e-bok apple
Skolans möte med nyanlända bok pdf svenska
Skolans möte med nyanlända epub books download
Skolans möte med nyanlända las online bok
svenska Skolans möte med nyanlända pdf
Skolans möte med nyanlända book online
Skolans möte med nyanlända book på svenska
Skolans möte med nyanlända audiobook svenska gratis
Skolans möte med nyanlända pa svenska pdf free download
Skolans möte med nyanlända på svenska pdf
Skolans möte med nyanlända on kindle
Skolans möte med nyanlända epub on ipad
Skolans möte med nyanlända svenska audiobook free
Skolans möte med nyanlända ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *