>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789100126889
Utgivningsdatum:
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 2478,82 KB

Att dyka har stora likheter med att försvinna in i natten. Båda rörelserna är plötsliga och våldsamma och resultatet är ett uppslukande. En stor skillnad kvarstår dock:
Varje gång han dök ner i vattnet kom han upp igen.
Ur natten, däremot, har han hittills aldrig hittat ut.

En snönatt i början av 1990-talet kliver två pojkar in i en röd bil. De kommer aldrig tillbaka. Kompisen Erik är den sista som ser dem. Många år senare hittas kvarlevorna av en människa i villakvarteret där han växte upp och Erik försöker samla berättelsen om barndomen och om den Erik som försvann.
Erik bor med sina föräldrar i drömhuset som är en kärleksgåva från en pappa till en mamma, de två som älskar varandra så mycket att ingen annan får plats. Mest tycker Erik om att vara hos sin bästa vän som också heter Erik och hans bullriga familj. Erik och Erik leker med lego, åker snowracer och dyrkar Michael Jackson, popstjärnan med månstegen.
Då och då skickar vännen Eriks frånvarande pappa märkliga presenter. En sådan present är datorspelet Shadowland som får en sällsam dragningskraft på pojkarna. De blir de två spelfigurerna Tommi och Lo-Lo, som tillsammans ska besegra den onde doktor Shadow. Med en back-up kan man inte dö. Med en back- up är man säker. Men spel och verklighet är inte samma sak. När den nye pojken Marcus börjar i klassen förändras allt. Erik blir lämnad ensam i det stora huset. En pappa störtar från himlen och två pojkar försvinner i natten.Nedladdningar:367
Besök:736

Läs boken Skuggland i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Skuggland pdf download
Skuggland e-bok apple
Skuggland bok pdf svenska
Skuggland epub books download
Skuggland las online bok
svenska Skuggland pdf
Skuggland book online
Skuggland book på svenska
Skuggland audiobook svenska gratis
Skuggland pa svenska pdf free download
Skuggland på svenska pdf
Skuggland on kindle
Skuggland epub on ipad
Skuggland svenska audiobook free
Skuggland ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *