>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789163894589
Utgivningsdatum:
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 4984,61 KB

Lasse och Maja på exklusiv chokladprovning med extra allt!

De populära detektiverna Lasse och Maja har skaffat sig Vallebys skarpaste hjärnor efter 15 år i deckarbranschen. Men är de smarta nog för att lösa fall 26? Det som började som en generös chokladprovning på slottet, visar sig även innehålla ett fantastiskt erbjudande som lovar stor utdelning – bara man satsar lite pengar. Lasse och Maja blir misstänksamma: det låter för bra för att vara sant.

Vallebyborna provsmakar utsökt choklad på slottet. Det är greve von Farsen som bjuder på egentillverkade praliner från sin plantage. De låter sig väl smaka och tjusas av den framgångsrika greven och hans lyx. Så kan de alla få det, menar greven, bara de satsar pengar i hans nya plantage. Hans betjänt, den döve Floyd Nilsson, iakttar vaksamt alla deltagarna under provningen och förser hela tiden greven med handskrivna lappar. Det verkar vara något lurt på gång! Lasse och Maja smyger iväg och upptäcker att slottets övriga rum är tömda på möbler. Och att en startklar motorcykel väntar i garaget …

Martin Widmark har en osviklig förmåga att hitta aktuella teman för sina berättelser: här får oseriösa finansiella metoder sig en känga. Och han kan konsten att berätta en historia som är ”lättläst, men inte lättlöst!” Ett enkelt och rakt språk – med en välplanerad och klurig intrig – tillsammans med Helena Willis skruvade bilder, gör varje bok till ett oemotståndligt läsäventyr. Inte undra på att nästan varje barn i Sverige har full koll på Lasse och Maja!

Böckerna, som ständigt toppar boklistorna och tar emot pris efter pris, är alltjämt de mest utlånade på biblioteken. År 2017 har det sålts över 3 miljoner LasseMaja-böcker i Sverige. Och barnens ständiga storfavoriter fortsätter att lösa nya kluriga deckargåtor!

”Med en humoristisk underton beskriver Martin Widmark lurendrejerier som kan dyka upp i finansvärlden där någon försöker lura av småspararna deras pengar./…/ Helena Willis är lysande./…/ Små detaljer lurar i hörnen. Tillsammans har Widmark och Willis med Slottsmysteriet skapat en ny succé i LasseMaja-serien.” Christina Wedenmark, BibliotekstjänstNedladdningar:289
Besök:777

Läs boken Slottsmysteriet i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Slottsmysteriet pdf download
Slottsmysteriet e-bok apple
Slottsmysteriet bok pdf svenska
Slottsmysteriet epub books download
Slottsmysteriet las online bok
svenska Slottsmysteriet pdf
Slottsmysteriet book online
Slottsmysteriet book på svenska
Slottsmysteriet audiobook svenska gratis
Slottsmysteriet pa svenska pdf free download
Slottsmysteriet på svenska pdf
Slottsmysteriet on kindle
Slottsmysteriet epub on ipad
Slottsmysteriet svenska audiobook free
Slottsmysteriet ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *