>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:2010-02-03
ISBN-10:9789147092949
Språk:Svenska
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 9945,95 KB

Boken beskriver vad det innebär att vara psykiskt funktionshindrad och hur den psykiatriska vården är organiserad. Genom ett lättfattligt språk, fallbeskrivningar, illustrationer och citat underlättas förståelsen av innehållet.

Läs mer
Socialpsykiatri ger en överskådlig bild av hur psykiatrin utanför sjukhusen ser ut i samhället i dag och hur den skulle kunna se ut. Boken handlar om de insatser som görs av anhöriga och av kommun och landsting för människor som är psykiskt funktionshindrade. Socialpsykiatri tar också upp olika yrkesfunktioner och frivilligorganisationer inom området. En del av boken ägnas åt att beskriva hur olika psykiska funktionshinder kan se ut och upplevas.
För att levandegöra texten finns det genom hela boken verklighetsförankrade fallbeskrivningar. Exemplen visar hur man som personal kan bemöta människor som har en psykisk störning. Kapitlet som behandlar hur samarbetet mellan kommun och landsting kan se ut har som utgångspunkt fyra olika beskrivningar av personer med psykiska störningar.
Varje kapitel innehåller olika sorters uppgifter och sammanfattningar.
Socialpsykiatri är skriven för gymnasieskolan. Den rekommenderas också som ett stöd i verksamheten för personliga ombud, boendestöd och för personal inom dagverksamhet och fritidsverksamhet för psykiskt funktionshindrade, samt av medlemmar i de olika frivilligorganisationerna.

Om författarna
Inga-Lisa Sigling arbetar som konsult med handledning och utbildning. Hon är aktiv i Schizofreniförbundet samt i Studieförbundet Vuxenskolans cirklar för psykiskt funktionsnedsatta och har skrivit flera läroböcker i psykiatri.Nedladdningar:423
Besök:822

Läs boken Socialpsykiatri i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Socialpsykiatri pdf download
Socialpsykiatri e-bok apple
Socialpsykiatri bok pdf svenska
Socialpsykiatri epub books download
Socialpsykiatri las online bok
svenska Socialpsykiatri pdf
Socialpsykiatri book online
Socialpsykiatri book på svenska
Socialpsykiatri audiobook svenska gratis
Socialpsykiatri pa svenska pdf free download
Socialpsykiatri på svenska pdf
Socialpsykiatri on kindle
Socialpsykiatri epub on ipad
Socialpsykiatri svenska audiobook free
Socialpsykiatri ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *