>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789185791156
Utgivningsdatum:2011-03-23
Format:.pdf.mobi.epub.fb2.doc.ibooks.txt
Filstorlek: 8353,97 KB

SPELA ELBAS är en nybörjarskola för dig som vill få en bred grund i ditt elbasspel. Materialet vänder sig till nybörjare i alla åldrar som vill lära sig spela på egen hand eller tillsammans med en lärare.

Här hittar du låtar som är valda för att du snabbt ska komma i gång med att spela musik i olika stilar. Du får lära dig många användbara komp och basens toner genom en klar och tydlig progression. Unikt med materialet är att du även får en privatlärare i form av en dvd-skiva med videolektioner och en helt rockband i form av en cd-skiva.

Boken
Materialet innehåller över 40 kända låtar plus några nyskrivna låtar. I boken blandas olika sätt att notera låtarna på, precis som i verkligheten. Här finns kompskisser, texter med ackord, melodier med text och ackord, samt tabulatur. Nya toner och komp förklaras tydligt med illustrationer, tabulatur och noter.

Cd-skivan
På den medföljande cd-skivan finns alla låtarna inspelade med ett inspirerande komp. Lyssna för att höra hur låten går, eller spela tillsammans med cd-skivan. Alla sånger spelas i ett bra tempo för att du ska få en känsla för hur det kan låta när det är klart. Här finns också ljudspår med stämtoner, så att du kan stämma din bas. Som en extra bonus på skivan finns även låtarna som mp3-filer utan bas.

Dvd-Skivan
Dvd-skivan innehåller massor av värdefulla lektioner till alla låtarna i boken. Här kan du bland annat se hur tonerna tas, hur du spelar de olika kompen, hur man står eller sitter och hur du stämmer din bas. På www.musikskolan.se kan du få ett smakprov och titta på några av lektionerna.

Författarna
Jan Utbult är läromedelsförfattare och arrangör. Jan är upphovsman till flera välkända bokserier som t ex Gitarrbus, Spela gitarr, Pianobus och Blåsbus. Pia Åhlund är musiklärare och läromedelsförfattare och står, tillsammans med Jan, bakom bl a Rockbandet 1 & 2, Spela gitarr och Spela ukulele.Nedladdningar:212
Besök:778

Läs boken Spela elbas i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Spela elbas pdf download
Spela elbas e-bok apple
Spela elbas bok pdf svenska
Spela elbas epub books download
Spela elbas las online bok
svenska Spela elbas pdf
Spela elbas book online
Spela elbas book på svenska
Spela elbas audiobook svenska gratis
Spela elbas pa svenska pdf free download
Spela elbas på svenska pdf
Spela elbas on kindle
Spela elbas epub on ipad
Spela elbas svenska audiobook free
Spela elbas ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *