>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Språk:Svenska
ISBN-10:9789144060156
Utgivningsdatum:2011-08-24
Format:.epub.mobi.pdf.djvu.txt.fb2.ibooks.lit.kindle.mp3.ogg
Filstorlek: 1231,21 KB

Språkporten Bas täcker ämnesplanen i Svenska som andraspråk 1 och riktar sig till elever på ungdomsgymnasiet, SVA G, Komvux, bildningsförbundens kurser samt högskolans kurser. Språkporten Bas motsvarar B2 på den europeiska språkskalan, GERS.

Språkporten Bas är byggd utifrån samma principer som populära Språkporten, men med lättare texter. Bokens texter är tematiskt ordnade kring ämnen som intresserar och skapar debatt och diskussions- och skrivuppgifter finns till varje tema. 

DIGITALT LÄROMEDEL

I det digitala läromedlet finns hela boken inläst, med textföljning. Här finns även omfattande möjligheter att fortsätta träna ordkunskap, hörförståelse, ordbildning och grammatik. Förutom bokens alla ord kan man arbeta vidare i ett extra ordträningsprogram – Öva främmande ord. Här tränas 840 vanligt förekommande främmande ord. Den digitala delen fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon. 

ELEVBOK

Bokens texter är tematiskt ordnade kring ämnen som intresserar och skapar debatt och diskussions- och skrivuppgifter finns till varje tema. I anslutning till alla texter finns utförliga ordlistor. Ordbildning, fraser och grammatik tränas i en mängd övningar i varje kapitel, utifrån exempel hämtade ur kapiteltexterna. 

I elevpaketet ingår det digitala läromedlet och den tryckta elevboken. Det digitala läromedlet är giltigt i fyra år och ärvs mellan elever.Nedladdningar:353
Besök:861

Läs boken Språkporten Bas i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Språkporten Bas pdf download
Språkporten Bas e-bok apple
Språkporten Bas bok pdf svenska
Språkporten Bas epub books download
Språkporten Bas las online bok
svenska Språkporten Bas pdf
Språkporten Bas book online
Språkporten Bas book på svenska
Språkporten Bas audiobook svenska gratis
Språkporten Bas pa svenska pdf free download
Språkporten Bas på svenska pdf
Språkporten Bas on kindle
Språkporten Bas epub on ipad
Språkporten Bas svenska audiobook free
Språkporten Bas ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *