>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<Utgivningsdatum:
ISBN-10:9789174240900
Språk:Svenska
Format:pdf.epub.mobi.ibooks.mp3.ogg.txt.rtf.doc
Filstorlek: 4594,72 KB

Hyllning till den vuxna kvinnan!

Vem är du och vad vill du utstråla?

Stil kan vara dyrt, strikt och välskräddat, det kan vara extremt kvinnligt i formen eller mer elegant avspänt och sportigt eller i vintagestil. En del kvinnor har redan funnit den stil som passar dem bäst. Andra behöver lite hjälp på traven. Camilla Thulin gör det garanterat lättare för dig att hitta din mogna stil! Här ger hon massor av tips och råd om hur du ska hitta de kläder som framhäver dig bäst och som du trivs i. Det handlar om att våga klä sig som den man är, att våga betona sin personlighet.

Och just personlighet, vackert snitt, smickrande skärning och tacksamma material är Camilla Thulins paroll. Det ska vara praktiskt, snyggt och kvinnligt, tycker Camilla och ger oss hela sitt kunnande illustrerat på sitt personliga och karismatiska sätt – rätt accessoarer, skor, festkläder och underkläder med bästa passformen, liksom frisyrer och smarta sminktips som trollar fram det bästa hos dig!

I sin efterlängtade, tredje bok om stil ger Camilla Thulin massor av tips och råd om hur du ska hitta de kläder som framhäver dig bäst och som du trivs i. Boken är illustrerad med foton tagna av Niklas Palmlöf och Camillas egna teckningar.

Ur innehållet: Shoppingtips- Råd om garderobsrensning- Skötselråd för såväl kläder och skor som dig själv- Camilla själv transformeras med ny make-up i tydliga steg-för-steg-bilder- Underkläder för alla tillfällenNedladdningar:576
Besök:887

Läs boken Stil med Thulin i elektronisk form. Ett stort val. Vi har gratis!

Taggar:
Stil med Thulin pdf download
Stil med Thulin e-bok apple
Stil med Thulin bok pdf svenska
Stil med Thulin epub books download
Stil med Thulin las online bok
svenska Stil med Thulin pdf
Stil med Thulin book online
Stil med Thulin book på svenska
Stil med Thulin audiobook svenska gratis
Stil med Thulin pa svenska pdf free download
Stil med Thulin på svenska pdf
Stil med Thulin on kindle
Stil med Thulin epub on ipad
Stil med Thulin svenska audiobook free
Stil med Thulin ljudbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *